Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 22 siječanj 2021


Vrijeme je u godini kad se i inače povlačimo u sebe, a zašto se ne bismo onda kvalitetno pozabavili i uredili taj unutarnji svijet, da se povučemo na jedno lijepo mjesto?!

Imamo i novo ime, koje otvara prostor novih mogućnosti, vizija i prilika!

Ovaj program vidimo kao resetiranje organizma kako bismo ga napunili novom energijom, brigom i pažnjom te dali novi početak i nove prilike, zamijenili polako neke navike koje smo spremni otpustiti i zaijenili ih novima.

Koliko često razmislimo što u stvari unosimo u sebe i što nam to posljedično radi?

Koliko često trpamo u sebe gluposti i onda se čudimo kako se najednom nađemo u umornom, iscrpljenom tijelu?

Koliko se brinemo generalno za svoje tijelo iznutra ali i izvana? Ne pričamo o taštini nego o svojoj koži, najvećem organu tijela, svojim organima, kosi, noktima, pa onda svemu ispod te površine… Sve to ima svoju funkciju, nije predviđeno da to sve ignoriramo, zar ne?!

Ukratko- želimo se pozabaviti svime jer briga o samima sebi se na prvu vidi, htjeli mi to priznati ili ne…

Kako mi to vidimo?! Kao mali kućni retreat: započinjemo nedjeljom navečer, s YINkom (koji možete doći uživo ili odraditi ONLINE), zatim jutarnje druženje tokom radnog tjedna; ponedjeljak-srijeda-petak smo uživo, od 08:30-10:00, putem ZOOM aplikacije, a utorak i četvrtak radite sami ili uz usnimak jer želimo da iskusite čari i kad radite sami.

Subota navečer je meditacija posvećena određenoj čakri koju vodi Darija Velan, a završavamo opet u nedjelju navečer s YINkom koji će biti popraćen zvučnom masažom terapijskim zdjelama koje će, uz Andrein YINko svirati Ivana Amerl po vama.

Kako će se cijeli program odvijati i na ZOOM platformi- snimati ćemo sat pa cijeli ciklus možete odraditi kad god vam paše.

Jutarnji program je sačinjen od kriya ( tehnika čišćenja ), samomasaže (sam svoj majstor je neprocjenjiva kvaliteta!), vježbi disanja (pranayame) te vježbanja koje završava meditacijom i tako pet dana tokom radnog tjedna.

Ovaj program prati plan prehrane koji će vam pomoći u vašoj namjeri , upute i potporu kroz cijeli program  uz Andreu Vidas, koja već dugo godina proučava detoksiciranje, isprobava na sebi i trudi se stalno unapređivati svoje znanje i iskustvo.

Ideja cijelog programa je da se njeguje tijelo iznutra, kriyama, pranayamom i vježbama čistimo tijelo kako bismo ga naknadno njegovali kvalitetnom hranom i pićima,  izvana- masažama i posebnim tretmanima, um i energetsko tijelo meditacijama i energetskim healingom koji će vam raditi Vlatka Lipovac, a cijeli ciklus radionica ćemo upotpuniti i BARS tretmanom. 

Ovaj smo put napravili cijeli ciklus koji će trajati 8 tjedana kroz godinu i pratit će naše čakre te će svaki mjesec bit posvećen jednoj čakri. Nju će podržavati posebna prehrana, začini, čajevi, tretmani te energetski healing i masaža onog dijela tijela koji je povezan s pripadajućom čakrom, uz obaveznu masažu abdomena koja radi detoks unutarnjih organa te Chi Nei Tsang (1 i 3, Tok Sen), ovisno što radimo…

Program je prilagođen svima, početnicima i naprednima!!!

Molimo vas da se prijavite na naš MAIL… i rezervirate svoje mjesto kako bismo vam  dostaviti program prehrane, pripremiti vas za vaše mini putovanje i za sva pitanja i dileme koje će prethoditi glavnom programu 🙂

Cijena radionice po modulu: (5 dana jutarnjeg vježbanja + plan prehrane + 2 YINka + meditacija+ 2 masaže + energetski healing + BARS tretman): 1000kn po modulu

Cijena modula snimka ili samo ONLINE: 400kn

Cijena za svih 8 modula: 6400kn

Drop in: 60kn (jutarnje vježbanje, uz prijedlog prehrane za taj dan)

 

DATUMI SVIH MODULA

1.čakra 17.01.- 24.01.

2.čakra 14.02.-21.02.

3.čakra 14.03.-21.03.

4.čakra 11.04.-18.04.

5.čakra 09.05.-16.05.

6.čakra 06.06.-13.06.

7.čakra 11.07.-18.07.

SVE čakre 08.08.-15.08.

*prednosti tehnologija nam dozvoljavaju da ne moramo svi raditi i vježbati u isto vrijeme i možemo vam sve dostaviti na mail, no imajte u vidu da je grupna energija čudo, čak i preko kompjuktera!

*uplata radionice vam osigurava mjesto i uplate su nepovratne

*ukoliko želite kupiti cijeli paket, uplate su odjednom ali ako trebate dodatne info vezane za rate ili nešto slično- pišite nam!

Prijave i upiti OVDJE…

Age of AQUARIUS (Detox Your Body and Soul)