Detalji događaja

Ovaj događaj počinje od 1 rujan 2021 do 13 srpanj 2022. Sljedeće događanje je na 1 rujan 2021 09:30

  • Kategorije:
  • Nadolazeći datumi:

 

Srijede ujutro su rezervirane za područje kukova i donjih leđa na malo drugačiji način.

Istežemo i jačamo( jer je snaga potrebna da sve ostane na mjestu i neozlijeđeno) sve 4 strane nogu i posljedično opuštamo donja leđa.

Kao završna sekvenca radi se opuštajući i meditativni slijed uza zid.

Moon Sequence je restorativni slijed koji je osmislio Matthew Sweeney kao nadopunu Ashtanga Vinyasa sistemu, konkretno za dane punog i mladog mjeseca, te za dane kada ste umorni, u mjesečnom ciklusu ili jednostavno želite svoj sat posvetiti području kukova i donjih leđa na malo drugačiji način.
Ovaj sistem Franka dugo vježba s Matthewom i upravo ovaj slijed je napravljen kao slijed za revitalizaciju te veću i bolju pokretljivost zglobova i zdjelice. Jedna je od 3 certificirane učiteljice Vinyasa Krama Sistema u Hrvatskoj.

Ovaj terapeutski slijed smanjuje mogućnost ozljeda, iščašenja i deformacija, povećava fleksibilnost i otvara kukove te radi na jačanju mišićne konstrukcije koja osigurava ovo područje. Chandra Krama se može modificirati za većinu fizičkih ozljeda, te prilagoditi raznim konstitucijama i mogućnostima. Sat je namijenjen svima, od početnika do naprednih vježbača kojima bi toplo preporučili da isprobaju.

Sat će voditi Franka Cvetko

Moon Sequence (Chandra Krama)