Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Zvučna kupka je oblik meditacije u ležećem položaju, jer se tako postiže maksimalna opuštenost a mi ćemo još uz to ležati u ljuljačkama. Traje oko sat vremena i svaki učesnik bi trebao odrediti svoju namjeru za kupku, kao što je na primjer iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neželjenih emocija, opuštanje i sl.

Zvuci gonga i zvučnih zdjela dovode osobu u meditativno stanje, osjećaj za vrijeme i prostor, iako je osoba svjesna svega, polako se gube. Zvukovi gonga i zdjela smiruju živčani sustav i duboko opuštaju, reguliraju rad endokrinih žlijezda, potiču cirkulaciju, reguliraju krvni tlak, reguliraju rad desne i lijeve hemisfere mozga, jačaju imunitet i potiču čišćenje tijela od toksina, kreativnost, intuiciju…
Nakon kupke se preporuča biti nekoliko minuta u tišini, koja je važna kao i samo sviranje, jer se tada integrira sve što se postigne za vrijeme zvučne kupke. Ova vrsta terapije naziva se zvučna kupka ili gong kupka jer predstavlja činjenicu da se ljudsko tijelo kupa u zvuku.

Djelovanje zvuka gonga i zvučnih zdjela :

  • smiruje živčani sustav i duboko opušta
  • regulira rad endokrinih žlijezda
  • potiče cirkulaciju
  • regulira krvni tlak
  • balansira rad lijeve i desne hemisfere mozga
  • jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina
  • potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost

Zvuk Gonga potiče protok prane kroz čakre i meridijane (nadije) i uklanja energetske blokade (podsvjesne programe i traume).

Cijena radionice: 200kn

*uplata radionice vam rezervira vaše mjesto i nepovratna je, mjesta su ograničena na 8 polaznika

Zvučnu kupku će raditi Sandra Jurenović, certificirani praktičar zvučne masaže.

O Sandri:

Nevjerojatna je činjenica da te nađe sve ono što ti zaista treba – tibetanske zdjele i njihov zvuk i vibracija bile su prepoznavanje nečeg iskonskog, nečeg što je apsolutni dio mene. Potpuno prirodno iskustvo kojim sam izliječila svoje emotivne traume te pomogla svom tijelu da se što prije i lakše oporavi nakon dvije teške operacije. Olakšale su mi izazove koje donosi zahtjevno samohrano majčinstvo i donijele mir tamo gdje ga dugo nije bilo.

Kao što sam ja bila magnetski privučena zvukom terapeutskih zdjela, tako sada i dijelim svoju strast kako bi pomogla drugima i približila im pozitivnu vibraciju.

SERENITY je ostvarenje mojih snova! Sretna sam što imam svoje sigurno mjesto na kojem i drugim ljudima mogu pomoći da se vrate u balans, probude svoju kreativnu energiju, te da uživaju u pozitivnim vibracijama.

 

Zvučna Kupka u Yoga Ljuljačkama