Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Veselimo se što vas imamo priliku pozvati na interaktivnu radionicu s gostujućim učiteljem yoge Ron van der Postom.
Ron je međunarodno priznati učitelj sa školama u Južnoj Americi, Nizozemskoj, Francuskoj i mnogobrojnim tečajevima u ostatku Europe i u Indiji. Radi s ljudima i pomaže im kroz razne profesije svoj čitav život (od rada u bolnici do masera i savjetnika), a jogom se intenzivno bavi više od 30 godina. Učio je godinama u podnožju Himalaja i sada dalje prenosi ta drevna znanja na jako pristupačan i našem vremenu prilagođen način. (yogastudie.nl)

Iskoristite ovu posebnu priliku da učite od njega i unaprijedite kvalitetu svog života!

Radionicu ćemo započeti teoretskim dijelom u kojem će fokus biti problemi sa ozljedama. Nastojat će vam objasniti zašto dolazi do ozljeda/napetosti/problema na pojedinim dijelovima tijela – tj.logiku zbog koje je došlo do pojedine ozljede ovisno o emocionalnom i mentalnom stanju.

U drugom dijelu radionice provest ćemo teoriju u praksu. Vježbati ćemo asane, pranayame i meditaciju.

Ronov pristup je jednostavan i lako shvatljiv za svakoga, a teoriju objašnjava na praktičan i primjenjiv način.

Radionica će biti na engleskom jeziku (uz mogući prijevod).

Kako bi radionica bila vama na sto veću korist, molimo vas da kod prijave napišete koji problem imate s kralježnicom/ ramenima/vratom ili neki drugim dijelom tijela kako bi se na to mogli više usmjeriti i kako bi vi dobili što kvalitetnije savjete i informacije sukladno vašoj situaciji.

Cijena radionice je 250 kn

Yoga i Ozljede, teorija ozljede s Ron Van Der Postom