Detalji događaja


Ima li boljeg vremena od Božića za otvaranje srčane čakre i širenje čiste, bezuvjetne ljubavi?!
Mi mislimo da nema 🙂

4. čakra se zove Anahata, a njena boja je zelena i roza.
Nalazi se u sredini prsnog koša, u visini srca i predstavlja životni centar ljubavi. Ona spaja donje tri čakre koje su instinktivne sa gornje tri koje su povezane sa duhovnim, tj. višom ljudskom svijesti te ih povezuje i uravnotežuje. U njoj se donose odluke “slijedeći svoje srce”.

Ona omogućuje ljubav, suosjećanje, otvorenu komunikaciju te prihvaćanje drugih osoba i njihovih stavova, ideja i razmišljanja. Anahata prati rad srca i pluća te djeluje na imunološki sustav preko prsne žlijezde te djeluje na kožu koja predstavlja dodir s vanjskim svijetom.

Pravilan rad srčane čakre predstavlja smirenu osobu koja je brižna i uviđajna, a kada nije uravnotežen njen rad javljaju se srčane tegobe, bolovi u grudima, problemi s disanjem, astmom, bolovi u ramenima na fizičkom planu, dok na emotivnom planu predstavlja zatvorenu osobu, hladnu, ogorčenu i usamljenu te često usmjerenu isključivo na sebe.

Meditacija će biti popraćenaKoshi zvonima, Tibetanskim zdjelama te Rainstickom koji će vam pružiti nezamislivo iskustvo, uz aromaterapiju.

Meditaciju će voditi Ana Kutija, yoga učiteljica sa dugogodišnjom meditacijskom praksom 🙂
Upad je na bazi donacija za Noinu Arku, u vidu kuna, hrane, dekica, što god uspijete naći i pokušajte biti što kreativniji, dosjetljivi i donesite nam što više tooga 🙂

Total Eclipse Of The Heart (meditacija za 4.čakru)