Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

U ovoj meditaciji kombiniramo ThetaHealing® tehniku i meditaciju koja nas uvodi u theta stanje uma , stanje duboke opuštenosti. Već sam ulazak u theta stanje i bivanje u njemu imaju iscjeljujuć učinak.
Moon meditacijom povezujemo se s energijom Mjeseca i pratimo mjesečeve mijene.
Opće poznato je da Mjesec i njegove mijene imaju jak utjecaj na nas.
Koliko puta Vam se dogodilo da ste imali razdoblje prenaglašenih emocija, burnih reakcija ili sl? Nakon par dana u prolazu netko spomene da je taj dan bio pun mjesec, pa pomislite- hm, je li to možda utjecalo i na moje reakcije? Najvjerojatnije je odgovor DA!
Često zaboravimo na utjecaj mjesečeve energije na nas i nismo svjesni u određenom trenutku da baš to utječe na naše reakcije.
Moon meditacijom ćemo svjesno koristiti tu energiju za svoju dobrobit.
Vrijeme mladog mjeseca pogodno je za nove početke, sadnju sjemena u vrtu ali i sadnju novih ideja u našim životima odnosno postavljanje temelja za neke nove projekte i ciljeve.
Pod okriljem ovog mladog mjeseca u Biku otpuštat ćemo sve one nezdrave vezanosti, posesivnost, otpor prema napretku i promjenama, tvrdoglavost, dogmatično razmišljanje, tendencije stagnaciji i inerciji, lijenost i sve ostalo što nas koči u našem razvoju.
Energija ovog mladog mjeseca pomoći će nam u učenju zahvalnosti, strpljenja i upornosti, pomoći će nam povratiti i ojačati osjećaj vlastite vrijednosti te nas voditi ka potpunom prihvaćanju samih sebe. Uz pomoć njega prizivamo obilje u naše živote, poboljšavamo naš odnos prema novcu i ostvarujemo što veće zadovoljstvo i užitak.
U ovoj kao i u svakoj theta meditaciji zahvaliti ćemo planeti Zemlji na podršci slanjem bezuvjetne ljubavi svim živim bićima na ovoj planeti i samoj planeti.
Meditaciji će biti pridruženi odgovarajući kristali koji će cijeli proces podržati i pojačati.

Meditaciju vodi Darija Velan, zaljubljenica u Mjesec i ThetaHealing® praktičarka.

Cijena meditacije 60 kn

Prijave putem maila i inboxa.

Theta Moon Meditacija, Mladi Mjesec