Detalji događaja


Na trenutnom stupnju razvoja čovječanstva, naše nas svjesno djelovanje određuje svega 8-12%, što znači da većina naših misli i postupaka izvire iz podsvjesnog uma. U njemu su pohranjena sva naša sjećanja, traume, blokade, emocionalne vezanosti, vjerovanja i slični programi koji nas određuju na fizičkoj, emocionalnoj, psihičkoj i duhovnoj razini.

Pristupiti tim programima iz nivoa svjesnog uma zaista nije jednostavno, stoga je potrebno pronaći način kojim se možemo približiti podsvijesti. Kada jednom detektiramo podsvjesni program koji je uzrok problema, kroz tehniku Theta Healinga ga zamjenjujemo novim, pozitivnim programom. Zvuči jednostavno i zaista jest, a promjene se osjećaju već nakon prvog tretmana.

Pridružite nam se na besplatnom uvodnom predavanju o Theta Healing tehnici i saznajte na koje sve načine možete koristiti Theta iscjeljivanje u svom svakodnevnom životu.

 

Predavanje će držati Irena Lučić.

Irena je Feng Shui savjetnica i certificirani Theta Healing terapeut iza koje je preko deset godina iskustva u radu sa ljudima i prostorima. Rođena je 1979.godine u Zagrebu i majka je predivne djevojčice. Trenutno, u svojoj „skoropačetrdesetoj“, nema drugog životnog plana osim nastaviti istraživati čudesnu stvarnost koja nas okružuje.

Theta Healing (Uvodno Predavanje)