Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 14 srpanj 2019


Ako ste vi jedni od onih koji ste naišli na nelagodu, smanjenu pokretljivost ramenog zgloba ili u predijelu kukova i donjeg dijela leđa? Bol, ukočenost u ovom dijelu znaju uzrokovati probleme, pa zašto jednostavno ne biste posvetili tom dijelu tijela sat vremena da bi vas bolje služilo u sljedećem treningu, vježbi, na poslu ili jednostavno svakodnevnom životu?!?
Pridružite nam se u subotu i nedjelju na radionici BodyRepair Movement s Donovanom i Anom iz BodyMove Life-a na Shoulder and Hips Mobility Intenizivu.
Svaki dan će biti posvećen jednom dijelu tijela, intenzivno ali progresivno, te je apsolutno prikladno za svakoga bez obzira na nivo snage ili fleksibilnosti.
Ove mini radionice će biti laboratorij i mjesto gdje ćemo raditi vježbe za fleksibilnost, mobilnost i sveukupno povećanje funkcije ramenog pojasa i kukova te povezne točke zdjelice i leđa koje istovremeno oblikuju zdravu funkciju tog dijela tijela, isto kao što i sprječavaju moguće ozlijede.
Na kraju radionice Donovan će svojim ogromnim znanjem i iskustvom u Bodyworku, po potrebi, primijeniti tehnike masaže na sudionicima, za onaj extra feeling 😉.
Namijenjeno je sportašima, svim rekreativnim vježbačima, ali i onima koji jednostavno koriste ramena, vrat i ruke , kukove 🙂
Čak i ako vam je sjedalački posao u svakodnevici prisutan, ovo će vam sigurno pomoći, a i svim ostalim ljudovima koji žele zdravo i funkcionalno tijelo za super osjećaj u subotu i nedjelju popodne 🙂
Apsolutno svi stupnjevi vježbača su dobrodošli.
Cijena radionice je 250kn za oba dana, te 150 za jedan dan.
*rezervacije i uplate obavezne!

Shoulder and Hips Mobility Intensive