Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 16 prosinac 2018


Želite naučiti meditirati?
Isprobali ste neke vrste meditacije, ponešto znate ali i dalje vam je to sve zbunjujuće. Ili možda osjećate da vaša dosadašnja praksa meditacije ne funkcionira?
Pozivamo vas na ovu jednostavnu, moćnu tehniku koja je idealna za zimski period, za povlačenje prema unutra, introspekciju i kontemplaciju.
Normalno nam je ujutro se otuširati, očistiti prostor u kojem živimo ili radimo, svaki dan oprati zube, ali kako očistiti svoj um od svakodnevnih impresija i stresova?
Shakti yoga meditacija jednostavan je alat koji u kojem bez napora, koristeći drevno vedsko znanje mantri, otpuštamo sve stresove i svoj život činimo kvalitetnijim, boljim, sretnijim.

Meditacija je tehnika koja nam omogućava da dođemo u kontakt sa svojim pravim “ja”. Iz tog kontakta možemo dobiti jako puno: možemo otpustiti stresove koji su pohranjeni u podsvijesti, dobiti puno nove energije, vratiti osjećaj osobne snage, probuditi izvor radosti i kreativnosti, povećati ljubav koja postoji u našim životima te biti zdravi na svim razinama.

Na vikend tečaju dobivate svoju osobnu mantru i naučit ćete sve što trebate znati o meditaciji da bi se mogli samostalno uputiti na ovo uzbudljivo putovanje.
Također, naučit ćete i tri dodatne tehnike: protiv ljutnje, protiv depresije te kako otpustiti negativne emocije i senzacije u tijelu.

Subota 15.12. 10h – 13h
Nedjelja 16.12. 10h – 13h

Cijena tečaja:
750 kn
*za studente, umirovljenike i nezaposlene – 500 kn

O učiteljici
Tečaj vodi Barbara Jukopila, certificirana učiteljica Shakti yoga meditacije.
Barbara je certificirana učiteljica joge (RYT 200) koja je svoju obuku završila u GaiaYoga školi gdje završava i 500-satnu obuku te vodi satove vinyase, Bowspringa i prenatalne joge. Od 2010. predano i sa srcem vježba dinamične stilove joge, a od 2012. meditacija postaje neizostavan dio njezinog života te se nastavlja educirati i u tom smjeru, sa željom da strast prema meditaciji dijeli s drugima. Svoju edukaciju za učiteljicu meditacije završila je s učiteljicom Anandom Vdović

 

Shakti Yoga Meditacija