Detalji događaja

 • Date:
 • Kategorije:

RELAX KIDS

Na Relax kids radionicama djeca se na kreativan i zabavan način uče smiriti, fokusirati i opustiti.

Svaka radionica ima svoju temu i prilagođena je dobi djeteta. Radionice uključuju ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, pozitivne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju.

RADIONICA SAMOPOŠTOVANJE

Samopoštovanje se sastoji od dva dijela: osjećaja vlastite vrijednosti i samopouzdanja.

Samopoštovanje je osnova iz koje mislimo, osjećamo, reagiramo i gradimo odmose sa sobom i drugima. Temelji se postavljaju od najranijeg djetinjstva jer se kroz cijeli život održava slika o sebi koja se stvara tijekom djetinjstva.

Samopoštovanje proizlazi iz vlastitih procjena ali u djetinjstvu je zavisno od toga što drugi govore i kako se odnose prema nama. U djetinjstvu poruke roditelja, odgajatelja i trenera koje se odašilju prema djetetu dijete usvaja i čuje kao poruke unutarnjih glasova, zato je iznimno važno da one u fazi odrastanja budu tople i podržavajuće.

Koncept Relax Kids programa obuhvaća igre u kojima će dijete savladavajući program stvarati pozitivnu sliku o sebi, uočiti svoje vrijednosti, naučiti primati pohvale, a ono što je najvažnije naučit će da u sebi posjeduje sve resurse koji su mu potrebni za postizanje uspjeha.

Relax Kids Coach šalje djetetu ohrabrujuće, podržavajuće i pozitivne poruke te pokazuje vjeru u djetetove sposobnosti.

Ove radionice pomoći će djetetu da:

 • svlada osnovne tehnike opuštanja i smanjenje stresa
 • svakodnevno koristi tehnike opuštanja
 • cijeni prednosti opuštanja
 • postane svjesno svojih emocija i nauči tehnike koje mu mogu pomoći da se lakše nosi s njima
 • zabavi se dok vježba i nauči kako se opustiti
 • razvije svijest o svom tijelu i prostoru
 • stekne mentalnu i fizičku kondiciju
 • nauči vještine za bolju koncentraciju
 • poboljša svoje ponašanje
 • ima bolju sliku o sebi i više samopoštovanja
 • unaprijedi svoje rezultate u školi
 • samo sebe utješi i postane odlučnije i sigurnije u sebe

OBAVEZNA JE PRIJAVA za ovu radionicu, zbog ograničenog broja mjesta, te uplata kao rezervacija mjesta,  na info@velvetpepperstudio.hr

Cijena radionice: 100kn

Voditeljica radionice: Ana Letina

Ana Letina je certificirani Relax Kids trener.

Provodeći Relax Kids radionice pomoći ću djeci da ovladaju tehnikama kojima će lakše savladavati stres, uznemirenost i brigu, istovremeno povećavajući samopoštovanje i samopouzdanje. Moja uloga kao Relax Kids Coacha je slati djetetu ohrabrujuće, podržavajuće i pozitivne poruke, te pokazati vjeru u djetetove sposobnosti.

Duboko vjerujem kako je svako dijete jedinstveno i neprocjenjivo vrijedno. Kao Relax Kids Coach imam čast i priliku poticati ih na pozitivno socijalno funkcioniranje, pružati djeci podršku, prihvaćanje i pohvalu, poučavati ih i prenositi im znanja i vještine koje rezultiraju razvojem pozitive slike o sebi. Čarolija igre, pokret, muzika i blaga topla riječ bude u djetetu božanstvenu naviku da na primjeren način artikulira ono što zna, osjeća i misli.
Podučavajući Relax Kids program učim djecu vještinama koje će im omogućiti sigurnost i samostalnost, a moja želja je približiti ga srcu svakog djeteta kako bi raslo s osjećajem zahvalnosti, ljubavi i prihvaćanja prema sadašnjem trenutku.
U našim Relax Kids grupama dijete osjeća privrženost, sigurnost i pripadnost što razvija njegov unutrašnji osjećaj vrijednosti. Vjerujem kako upravo Relax Kids program razvija djetetovu maštu i disciplinu u isto vrijeme. Kroz usmjeravajuću igru i interakciju s vršnjacima dijete upoznaje i razumije vlastite snage i ograničenja istovremeno razvijajući vještinu empatije, uvažavanja različitosti i tolerancije prema drugima. Savjesno i odgovorno provodim program u skladu s radnom etikom Relax Kids.

U svojom nastojanju da na sljedeće generacije prenesem želju za uspostavljanjem mira i pozitivnog životnog stava:
– pokazat ću jednako poštovanje prema svakom djetetu
– njegovati duhovni razvoj pojednica
– zaštititi srce svakog djeteta
– surađivati na plemenit način, s osjećajem prijateljstva prema svakom djetetu

 

Relax Kids