Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 13 siječanj 2019


Jeste li se ikad toliko posvetili kukovima, leđima, koljenima i općenito ijednom dijelu tijela dva dana za redom, istom sekvencom ali na potpuno drugačiji način?!
Idealna prilika!!!
Naime, Andrea Vidas i Franka Cvetko su udružile snage!!!
Andrea će voditi u subotu koja je rezervirana za Full Moon Sequence, aktivniji način koji jača mišiće potrebne za osigurati sve zglobove. U yogi često stradaju zglobovi zbog nedovoljnog posvećivanja snazi mišića koji čuvaju i sprečavaju ozljede.
Kombinacija snage i fleksibilnosti idealna je za zdravlje našeg tijela te ćemo raditi na oba aspekta i to vrlo podrobno.
Nedjelja je pak rezervirana za New Moon Sequence kroz koji će vas voditi Franka. New Moon pak radi na fleksibilnosti i ima više “Yin” pristup pozama, no ponovno na skroz drukčiji način nego ste navikli vježbati.
Moon Sequence je primjeren svim vježbačima, početnicima, naprednima, zdravim, ranjenim, sve se može modificirati i prilagoditi svačijim potrebama.
Kao završna sekvenca oba dana radi se opuštajući i meditativni slijed uza zid.

Moon Sequence je restorativni slijed koji je osmislio Matthew Sweeney kao nadopunu Ashtanga Vinyasa sistemu, konkretno za dane punog i mladog mjeseca, te za dane kada ste umorni, u mjesečnom ciklusu ili jednostavno želite svoj sat posvetiti području kukova i donjih leđa na malo drugačiji način.
Ovaj sistem Franka i Andrea već dugo godina vježbaju s Matthewom i uživaju u promjenama koje im je donio u tijelu te su certificirane učiteljice Vinyasa Krama Sistema.

Ovaj terapeutski slijed smanjuje mogućnost ozljeda, iščašenja i deformacija, povećava fleksibilnost i otvara kukove te radi na jačanju mišićne konstrukcije koja osigurava ovo područje. Chandra Krama se može modificirati za većinu fizičkih ozljeda, te prilagoditi raznim konstitucijama i mogućnostima. Sat je namijenjen svima, od početnika do naprednih vježbača kojima bi toplo preporučili da isprobaju.

Cijena Masterclassa: 150kn jedan dan, 250kn oba dana.
Prijave potrebne zbog ograničenog broja polaznika pa nam pišite, inbox ili mail info@velvetpepperstudio.hr.

Moon Sequence (Chandra Krama) Weekend Intensive