Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

U ovoj meditaciji kombiniramo i ThetaHealing® tehniku meditacije koja nas uvodi u theta stanje uma odnosno stanje duboke opuštenosti. Već sam ulazak u theta stanje i bivanje u njemu imaju iscjeljujuć učinak.

Moon meditacijom povezujemo se s energijom Mjeseca i pratimo mjesečeve mijene.

Opće poznato je da Mjesec i njegove mijene imaju jak utjecaj na nas.
Koliko puta Vam se dogodilo da ste imali razdoblje prenaglašenih emocija, burnih reakcija ili sl? Nakon par dana u prolazu netko spomene da je taj dan bio pun mjesec, pa pomislite- hm, je li to možda utjecalo i na moje reakcije?
Najvjerojatnije je odgovor DA!

Često zaboravimo na utjecaj mjesečeve energije na nas i nismo svjesni u određenom trenutku da baš to utječe na naše reakcije.

Moon meditacijom ćemo svjesno koristiti tu energiju za svoju dobrobit.

Vrijeme mladog mjeseca pogodno je za nove početke, sadnju sjemena u vrtu ali i sadnju novih ideja u našim životima odnosno postavljanje temelja za neke nove projekte i ciljeve.

Ovoga puta mladi mjesec prelazi iz Raka u Lava. Ta energija će nam pomoći u borbi s našim egom. Pomoći će nam osvijestiti i lakše otpustiti utjecaje ega, potrebu da uvijek budemo „glavni“ i u pravu. Pomoći će nam ublažiti tvrdoglavost i nositi se s dramom te naučiti kako ju izbjeći. Pomoći će nam u osvještavanju i otpuštanju potrebe za stvaranjem drame. Ova energija olakšat će nam otpuštanje potrebe za pretjeranim vezivanjem i kontroliranjem svega. Pomoći će nam osvijestiti strahove koji stoje iza tih potreba i podržati nas u puštanju. Uz ovu energiju lakše ćemo osvijestiti koliko i kakvih imamo očekivanja, pogotovo u romantičnim vezama.

Energija ovog mladog mjeseca pomoći će nam u razvijanju kreativnosti, pomoći će nam kreirati, manifestirati. Probudit će u nama entuzijazam i radost. Podsjetit će nas lakoći življenja, igri. U ovom periodu lakše ćemo razumjeti djecu i životinje.

U ovoj kao i u svakoj theta meditaciji zahvaliti ćemo planeti Zemlji na podršci slanjem bezuvjetne ljubavi svim živim bićima na ovoj planeti i samoj planeti.

Meditaciji će biti pridruženi odgovarajući kristali koji će cijeli proces podržati i pojačati.

Meditaciju vodi Darija Velan, zaljubljenica u Mjesec i ThetaHealing® praktičarka.

Cijena: 60 kn
Prijave  na EMAIL…

Moon Meditation, New Moon