Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

U ovoj meditaciji kombiniramo ThetaHealing® tehniku meditacije koja nas uvodi u theta stanje uma odnosno stanje duboke opuštenosti. Već sam ulazak u theta stanje i bivanje u njemu imaju iscjeljujuć učinak.

Moon meditacijom povezujemo se s energijom Mjeseca i pratimo mjesečeve mijene.

Opće poznato je da Mjesec i njegove mijene imaju jak utjecaj na nas.
Koliko puta Vam se dogodilo da ste imali razdoblje prenaglašenih emocija, burnih reakcija ili sl? Nakon par dana u prolazu netko spomene da je taj dan bio pun mjesec, pa pomislite- hm, je li to možda utjecalo i na moje reakcije?
Najvjerojatnije je odgovor DA!

Često zaboravimo na utjecaj mjesečeve energije na nas i nismo svjesni u određenom trenutku da baš to utječe na naše reakcije.

Moon meditacijom ćemo svjesno koristiti tu energiju za svoju dobrobit.

Vrijeme mladog mjeseca pogodno je za nove početke, sadnju sjemena u vrtu, ali i sadnju novih ideja u našim životima odnosno postavljanje temelja za neke nove projekte i ostvarivanje ciljeva.

Mladi mjesec u Djevici pomoći će nam da osvijestimo koliko osuđujemo i da otpustimo tu naviku i očistimo energiju osuda iz našeg života. Pomoći će nam uvidjeti i koliko kritiziramo te otpustiti tu potrebu da stalno guramo nos gdje mu možda nije mjesto. Pomoći će nam i da osvijestimo energiju koju stvara pretjerana briga i pokušaj kontroliranja svega te da ju lakše otpustimo.
Energija ovog mladog mjeseca snažno podržava naša nastojanja da izađemo iz komfor zone, budemo otvoreni prema novim iskustvima, krenemo u nove projekte, avanture…Potiče nas da preuzmemo rizik i odvažimo se u novo, prigrlimo promjene. Pomaže nam u prihvaćanju života kakav jest i svih njegovih nesavršenosti. Olakšava nam izražavanje sebe te ćemo moći izraziti svoje najdublje želje, jasno i samopouzdano. Podržava naše organizacijske sposobnosti, jasno razlučivanje, uvođenje reda u kaos, fokus, jasnoću i čistoću namjera, točnost i naše iscijeljiteljske sposobnosti.

U ovoj kao i u svakoj theta meditaciji zahvaliti ćemo planeti Zemlji na podršci slanjem bezuvjetne ljubavi svim živim bićima na ovoj planeti i samoj planeti.

Meditaciji će biti pridruženi odgovarajući kristali koji će cijeli proces podržati i pojačati.

Meditaciju vodi Darija Velan, zaljubljenica u Mjesec i ThetaHealing® praktičarka.

Cijena: 60 kn
Prijave u inbox ili na info@velvetpepperstudio.hr

Moon Meditacija, New Moon