Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Znate da mi volimo inovacije i da nam je velika ljubav i želja zaštititi planetu Zemlju i živa bića koja na njoj obitavaju.
S obzirom na sve veću osvještenost o zdravlju, želja nam je naučiti vas kako se još bolje i mirisnije brinuti za sebe i svoje bližnje.
U suradnji s Marom Doljak, vlasnicom Aromare i dugogodišnjom ljubiteljicom aromaterapije te jednom od prvih aromaterapeuta na ovom području, napravili smo Malu Školu Aromaterapije koja će kroz 6 radionica ponuditi zdrava, mirisna rješenja za čišćenje, uljepšavanje, odstresiravanje na poslu, u kući, kao i briga za zdravlje najbližih članova, a pritom ne zagađujemo okoliš te ponosno čuvamo prirodu!!!
Mala Škola Aromaterapije sastojati će se od 6 radionica koje možete pohađati svaku samostalno ili kao cjelinu.
Upoznati ćemo eteričnih ulja i njihovo djelovanje na tijelo i duh, koristiti eterična ulja za brzo i jednostavno rješavanje najčešćih zdravstvenih tegoba u obitelji, 100% prirodno čišćenje te ćemo izraditi osobnu kozmetiku.
Mala Škola Aromaterapije sastojati će se od 6 radionica koje možete pohađati svaku samostalno ili kao cjelinu.
Prva od radionica u nizu uvodi nas u Aromaterapiju :

  1. Aromara Abeceda – uvod u aromaterapiju, eterična ulja i njihovo djelovanje, jedno po jedno
  2. Prirodno zdravlje – zdravlje uz aromaterapiju , rješavanje najčešćih zdravstvenih izazova
  3. Izrada dva proizvoda za osobnu upotrebu.

Nakon ove radionice polaznici raspolažu osnovnim vještinama slobodnog korištenja eteričnih ulja s
direktnim utjecajem na poboljšanje zdravlja i kvalitete života.
Raspolažu znanjem o uljima koje mogu slobodno koristiti, na koje načine i u kojoj količini, a koja su to
eterična ulja s kojima treba biti oprezan.

Polaznici dobivaju:

  1. Materijale za rad.
  2.  Proizvode koje nose kući za osobnu upotrebu.
  3.  Bogate priručnike s opisom gradiva, potvrdu o polaženju radionica.
  4.  Posebne uvjete kupnje Aromara proizvoda tijekom trajanja ciklusa.

Cijena pojedine radionice : 330 kn

Cijena cijelog ciklusa radionica : 1900kn

*Early bird uplate za cijeli ciklus (do 01.11.) : 1690kn

DATUMI RADIONICA:

Program je osmislila Mara Doljak, mag.pharm., osnivačica i direktorica tvrtke Aromara d.o.o.

O Mari…

 

Uz redovno školovanje u V. Gimnaziji Bogdan Ogrizović u Zagrebu, Mara je završila i Srednju farmaceutsku školu, kozmetički smjer. Studirala je na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na svečanosti promocije svoje generacije Mara je dobila zadatak čitanja Hipokratove zakletve, što na neki način formira osnovni sustav vrijednosti u njenom daljnjem radu.

Nakon rada u Saponiji, kao savjetnik za primjenu kozmetike Helena Rubinstein, te u tvrtci Podravka-Belupo, u razvoju kozmetike i na kreaciji novih proizvoda, od kojih je nekoliko zaživjelo na tržištu, a nakon toga u marketingu, najviše na licencnoj liniji Coppertone, 1988. Mara otvara svoj kozmetički salon u Zagrebu i kreira kozmetičku liniju za žene Secret Success, prvu prirodnu kozmetičku liniju s lipozomima na domaćem tržištu koja doživljava brzi uspjeh i stvara veliko zadovoljstvo kod korisnika.

1991., nakon dvomjesečnog boravka u Engleskoj i susretima s najaktualnijim svjetskim trendovima u području prirodnih proizvoda, Mara osniva tvrtku Aromara d.o.o. U vrtložnim ratnim vremenima Aromara se bavi plasiranjem eteričnih ulja i bezbrojnim edukacijama, čija je svrha osvještavanje što većeg broja ljudi o postojanju i mogućnostima aromaterapije.

1994. izdaje prvu knjigu o aromaterapiji na hrvatskom jeziku: Aromaterapija – čarolija eteričnih ulja, autorice Slobodanke Poštić, koja mnogim vrsnim aromaterapeutima i danas predstavlja bazični priručnik i inspiraciju.

Mara je sa svojom Aromarom kreirala proizvode prepoznate na svjetskoj razini, a ono što nas je dovelo do suradnje je Aroma Akademija.

Više o Mari pročitajte OVDJE…

 

Mala Škola Aromaterapije : Aromaterapija za Početnike