Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Kundalini yoga

Kundalini yoga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je yoga svjesnosti, put (s)poznavanja sebe, pomaže nam biti prisutni u trenutku, sadašnjem trenutku. Koristi alate kao što su: mantre, mudre, bandhe, kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…), mentalne fokuse, različite tehnike disanja, meditacije… Dinamikom vježbanja i disanja pokrećemo energije unutar sebe, aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo našu Dušu i ostvarujemo prisni kontakt s njom.

Kundalini yoga ne forsira buđenje kundalini energije već potpomaže proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da samo dopusti, inicira taj proces buđenja kako bi iskusili svoju višu svijest. Kroz nju suptilno pomičemo svoje granice I istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.
Na ovoj radionici ćemo energizirati tijelo s nekoliko kriya (setova vježbi), te u sebi probuditi unutarnju RADOST i nutarnji osmijeh pretočiti na našu vanjštinu.

Iscijeliti ćemo se dubokim svjesnim disanjem i tako doprinijeti svom ZDRAVLJU, a to će nam sve dati poseban SJAJ kojim ćemo zračiti i širiti te čarobne vibracije…

Na kraju slijede meditacije za kontinuirani tok sreće i radosti u našem biću.
Koncept radionice:
HAPPY TEA dobrodošlice
teorija
vježbe zagrijavanja
kriya (set vježbi)
relaksacija-meditacija
HAPPY YOGA MEAL (nutritivno bogati ayurvedski ručak)

*Molimo vas da se najavite za radionicu kako bi vam osigurali vaš meal 🙂

CIJENA RADIONICE: 200kn (uključuje Happy Yoga Meal) ili 150 kn bez obroka 🙂

Radionicu će voditi Jagdeesh Kaur, jedna od prvih certificiranih učitelja Kundalini yoge u Hrvatskoj.

Kundalini yoga: Happy, healthy and holy