Detalji događaja


Vinyasa flow sat baziran na Khatu Pranam pozdravu suncu.

Ovaj prizemljeni pozdrav suncu sjajna je baza za postupni razvoj pokreta i protoka energije kroz tijelo koji cijeli flow čini vrlo prirodnim i spontanim.

 

O Jeleni Radošević:

Cjeloživotna ljubav i strast prema pokretu i osobnom razvoju dovele su Jelenu do trenutka kada s veseljem može s vama podijeliti tu radost kroz satove joge.

Nakon desetak godina u svijetu plesa i četiri godine istraživanja različitih stilova joge (Joga u svakodnevnom životu, Ashtanga, Vinyasa, Dharma, Yin, Iyengar, Hatha, Hot..) imala je čast i sreću upisati i završiti Poligon za učenje joge – YogaPRO pod vodstvom Sanje Radović i OM joga kolektiva. Temeljno obrazovanje nadopunjuje pohađanjem niza satova i radionica s područja Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, Yin i Dharma joge u Zagrebu, Budimpešti, Berlinu i na Tajlandu te obogaćuje iskustvom kojeg stiče vođenjem Vinyasa i Yin satova, satova joge za kralježnicu, za početnike i 6 vlastitih radionica, a prošle godine upisala je i Integral Vinyasa joga TT300 u Spanda yoga school Nine Vukas.

Na svojim satovima veliku važnost pridaje pravilnom i nježnom izvođenju pokreta i asana kako bi se u što većoj mjeri izbjegle potencijalne ozljede, a maksimalno osjetili učinci svake asane. Voli voditi kreativne, zaigrane satove s naglaskom na osvještavanje komunikacije s vlastitim fizičkim i suptilnim tijelom i uživanje u svakom trenutku i položaju.

Khatu Pranam