Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Nakon nekoliko vrlo uspješnih i potpuno popunjenih radionica u 2018. nastavljamo sa novim ciklusom radionica u 2019. Otvorene su prijave za radionicu Hormonalne Yoge s Renatom Reiner, jedinom certificiranom HormonYoga učiteljicom na našim prostorima i koatoricom knjige „Moja Menopauza“. Radionica se provodi po svjetski poznatoj metodi brazilske učiteljice Dinah Rodrigues od koje je Renata osobno učila metodu (originalni naslov: Terapia Hormonal para Menopausa).

Za koga je Hormonalna Yoga Terapija?
Hormonalna Yoga Terapija je za žene (ili djevojke) sa hormonskom neravnotežom, za svaku ženu nakon 35-te godine koja vodi aktivnu brigu o svome zdravlju, za žene sa preuranjenom menopauzom, izostankom mjesečnice, snažnim PMS-om, neostvarenim majčinstvom – u slučaju ako nema kontraindikacija te za pretrenirane bivše sportašice

Što je Hormonalna Yoga?
Hormonalna Yoga je yoga terapija pomoću koje na prirodan i jednostavan način putem provjerenih yoga tehnika ponovno aktiviramo endokrini sustav i dovodimo hormone u stanje ravnoteže, ili preveniramo da dođe do hormonalnog dizbalansa. Kombinacijom određenih dinamičnih asana, naprednim tehnikama disanja, te tradicionalnim tehnikama usmjeravanja energije možemo ponovo aktivirati naš endokrini sustav i potaknuti produkciju hormona.
Iako je prvotno zamišljena kao pomoc ženama nakon 35 godine, kada razina hormona počinje prirodno opadati, danas se Hormonalna Yoga sve više koristi kod mladih žena koje imaju brojne hormonski uvjetovane probleme i često ih adresiraju na pogrešan i štetan način.
Potrebno je donijeti pribor za pisanje te udobnu odjeću za vježbanje.

*Broj polaznika je ograničen i potrebno je ispuniti prijavnicu i poslati. Nakon što Renata odobri, šaljemo podatke za uplatu… 🙂

PRIJAVNICA

Radionica se održava od:
10:00h – 17:30h
pauza za ručak 1h od cca 13:00h -14:00h

Cijena radionice: 520kn
*Za rezervaciju mjesta potrebno uplatiti 160kn, te je polog nepovratan…
Prijave putem maila info@velvetpepperstudio.hr

Hormonalna Yoga