Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 26 svibanj 2019


 

Psoas je poveznica u našem tijelu koja utječe na balans prednje i stražnje strane tijela te tijela od vrha do dna. Povezuje centar s periferijom i kralježnicu s udovima. Iako skriven duboko u tijelu, psoas se sve više prepoznaje kao jedan od važnijih mišića ljudske strukture, raste svjesnost o njegovom višedimenzionalnom utjecaju na fizičko, emocionalno i mentalno iskustvo stabilnosti, snage i povezanosti.

Rad na psoasu može pokrenuti proces duboke unutarnje transformacije -opuštanjem mišića opušta se i spoznaja koja je uzrok grča i zakočenosti. U praksi se događa da primaoci prepoznaju neko proživljeno iskustvo, događaj ili traumu prilikom masaže i iskuse spoznaju koja oslobađa emociju iz tijela.

Fizički, psoas može biti izvor temeljne stabilnosti i faktor koji omogućava da se svjesno pokrećemo iz centra, ali njegova moć leži u povezivanju nas s našim najdubljim osjećajima, unutarnjom snagom i svojstvenom cjelovitošću. Kada je napetost duboko uskladištena u tijelu, ova vam masaža može pomoći u osjećaju stabilnosti, mentalne usmjerenosti, emocionalnog mira i sposobnosti da ostanete povezani sa sobom, okolinom i iskustvom.

Na ovoj ćemo radionici iskusiti dva načina rada na psoasu i način na koji sami sebi možemo raditi na psoasu,tj gdje ga možemo dohvatiti i opuštati.

*Ovaj modul je jedini modul škole Abdominalne masaže koji je otvoren za polaznike koji nisu u cijeloj školi, no broj mjesta je ograničen.

Cijena: 1500kn, a rezervaciju mjesta vam osigurava uplata pologa od 450kn koja je nepovratna. Za sve daljnje info i prijave pišite nam na info@velvetpepperstudio.hr

Tečaj vodi Suzana Janković.

O Suzani…

Tajlandsku masažu započinje učiti 2007. u udruzi Kuća Sunca (danas Haber Bodywork) uz Davora Habera, gdje završava osnovnu te svu naprednu obuku. Ostale pristupe Tajlandskoj masaži uči na brojnim gostujućim radionicama Thai masaže održanima u Hrvatskoj i izvan nje, poput Osteo Thai i Dinamične Thai masaže (Takis, David Lutt), Kraniosakralne terapije i Miofascijalne masaže (Howard Evans). 2011. godine, uz učitelja Noama Tyrolera Suzi postaje prvi certificirani instruktor Thai Acupressure u Hrvatskoj (The Noam Tyroler School of Thai Acupressure and Thai Massage). Svake godine Suzi odlazi na Tajland gdje uči s učiteljima Pichestom, Doris Kolling i Ohm Rinraya. Na Tajlandu također završava obuke za Chi Nei Tsang – abdominalnu masažu i detox unutarnjih organa, Kersai Nei Tsang kod Ohm Rinraya u Ohmshali te naprednu obuku Abdominal Chi masaže uz Doris Kolling (Sunshine massage school). Danas Suzi svakodnevno odrađuje tretmane po cijeloj Hrvatskoj te vodi obuku Thai Yoga masaže, akupresure i abdominalne masaže.
Suzi je i certificirana učiteljica Kineske yoge, Integral Vinyasa yoge i Prenatal yoge, osnivačica Zanshin yoga centra u Puli. 

 

Duboki Rad na PSOASU