Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Najvažniji, a toliko zapostavljen skeletni mišić u tijelu. Smješten duboko unutar prednje strane zgloba kuka i lumbalne kralježnice, psoas je krucijalan mišić za optimalnu posturu, kretanje i generalno blagostanje tijela. Njegova funkcija i važnost sežu daleko iznad biomehanike, prema živčanom i energetskom sustavu. Razumijevanje i rad na psoasu može pomoći u eliminaciji bolova u donjim leđima, zdjelici i nogama, u postizanju ispravne posture tijela, reduciranju trauma i stvaranju slobodnog energetskog protoka. Svaka različitost u tenziji njegove lijeve u odnosu na desnu stranu afektirati će posturu, samim time i unutarnje organe, živce i žlijezde. Duboki rad na psoasu odnosi se na:

OPUŠTANJE – ISTEZANJE – BALANSIRANJE

Dubinski rad na psoasu jedan je od modula dvogodišnje edukacije, tj. “Škole masaže abdomena” koja integrira Thai masažu i masažu abdomena u strukturalna terapiju. Škola se održava u trajanju od dvije godine kroz module koji će se održavati od 2017./2019.) u Rovinju. Modul “Dubinski rad na psoasu” jedini je modul otvoren svim naprednim praktičarima masaže neovisno hoće li sudjelovati u dvogodišnjoj edukaciji.

Cijena radionice: 1500kn 

Za rezervaciju mjesta potrebna uplata od 500kn, a za sve info obratite se na  info@velvetpepperstudio.hr

O Suzani Janković

Tajlandsku masažu započinje učiti 2007. u udruzi Kuća Sunca (danas Haber Bodywork) uz Davora Habera, gdje završava osnovnu te svu naprednu obuku. Ostale pristupe Tajlandskoj masaži uči na brojnim gostujućim radionicama Thai masaže održanima u Hrvatskoj i izvan nje, poput Osteo Thai i Dinamične Thai masaže (Takis, David Lutt), Kraniosakralne terapije i Miofascijalne masaže (Howard Evans). 2011. godine, uz učitelja Noama Tyrolera Suzi postaje prvi certificirani instruktor Thai Acupressure u Hrvatskoj (The Noam Tyroler School of Thai Acupressure and Thai Massage). Svake godine Suzi odlazi na Tajland gdje uči s učiteljima Pichestom, Doris Kolling i Ohm Rinraya. Na Tajlandu također završava obuke za Chi Nei Tsang – abdominalnu masažu i detox unutarnjih organa, Kersai Nei Tsang kod Ohm Rinraya u Ohmshali te naprednu obuku Abdominal Chi masaže uz Doris Kolling (Sunshine massage school). Danas Suzi svakodnevno odrađuje tretmane po cijeloj Hrvatskoj te vodi obuku Thai Yoga masaže, akupresure i abdominalne masaže.
Suzi je i certificirana učiteljica Kineske yoge, Integral Vinyasa yoge i Prenatal yoge, osnivačica Zanshin yoga centra u Puli. 

Dubinski rad na PSOASU