Detalji događaja


Ashtanga je dinamičan stil yoge koji se zasniva na usklađivanju daha s nizom položaja i pokreta kroz specifičan slijed. Kada se prakticira redovito, razvija snagu, fleksibilnost, izdržljivost, mir i usredotočen um. Tradicijski je utemeljena na prvoj, osnovnoj seriji Ashtanga slijeda, ali se dodaju i pozicije iz druge serije i jedna od najpopularnijih vrsta „moderne“ yoge. Mogu je prakticirati početnici ali i napredni polaznici koji imaju mogućnost produbiti svoju praksu, potpuno se „isključiti“ i voditi se dahom.

O Romini i Joy

Od malih nogu zaljubila se u pokret i ples kojim se intenzivno bavila sve do svoje 18-te godine. Nakon teške povrede i trajnih posljedica, bez obzira na brzi povratak u dvoranu, morala se oprostiti od profesionalnog plesa. Oduvijek kreativna i sklona umjetnosti diplomira dizajn. Početkom  2000 – ih odlazi na svoje prve satove dinamične yoge, tražeći „zamjenu“ za ples. Napokon, preko yoge, otkriva i dobiva više nego što je očekivala. Uz redoviti posao u Gardenu (trgovine organskih proizvoda) kao suvlasnica sa svojim suprugom, i svakodnevnu Ashtanga yoga praksu, uz podršku obitelji završava obuku za učitelja multistyle dinamične yoge (RYT200) u Gaia yoga školi.

Yoga je za nju svakodnevna inspiracija. Smatra da je dio svakog od nas, a njena je snaga da kroz „ples s našim dahom“, probudi u svakome od nas oslobađajući osjećaj povratka samom sebi. Odlučuje znanje koji je dobila kroz životno i jogijsko iskustvo prenijeti drugima da se osjećaju bolje, kroz WHITE ROOM lifestyle & yoga studio.

Joy je njena vjerna četveronožna pratiteljica, koja je stalno uz nju jer ne čuje dobro.

S obzirom da mi volimo četveronošce, smatramo da oni upotpunjuju yogijsku praksu pa ih rado primamo na prostirke 🙂

Ashtanga Inspired Flow