Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Volimo se baviti sobom i smatramo da bi se kvalitetno trebali baviti i malo češće, a kako najbolje početi nego od centralne sfere, same jezgre našeg bića?!

Svake godine se volimo igrati temom detoxa ali smo ove zime to odlučili napraviti na nježni, topli, mekani ayurvedski način.

Vodimo vas kroz tjedan dana resetiranja tijela, čišćenje kroz tople ayurvedske obroke i pripravke te tjelesne tretmane koji podržavaju naše tijelo u ovim hladnim periodima.

1.mjesec je ionako odmorko od svih užurbanosti koje smo imali tokom božićnih praznika, pa zašto onda se kvalitetno ne odmoriti i oporaviti?!

AGNI je naša unutarnja vatra, ono što nas pokreće, a ujedno i probavna vatra. Svima nam se to poremeti pa nam taj poremećaj nosi određene probleme za sobom.
Ono što vam želimo pokazati je kako se dovesti ponovno do zdrave probavne vatre i zdravog probavnog sistema. Sve što ulažete je za vaše dobro.

Program je osmišljen kao sedmodnevno putovanje kroz jutarnje rituale, kriye (tehnike čišćenja), vježbanje, pranayamu i meditaciju.

Tokom dana si spremate fine recepte, ništa pretenciozno ni teško, a uživate u prekrasnim miomirisima, vjerujte nam.

Dan završavamo prekrasnim ritualom Abyangom, masažom koja u ova vremena prekrasno njeguje kožu, zagrijava tijelo iznutra i izvana te pospješuje cirkulaciju i mobilnost zglobova, taman za uljuljati vas za spavanje.

Sve ove stvari koje ćemo naučiti možete slobodno koristiti i dalje, želimo vas učiti dugoročnim rješenjima, ne kratkom krpanju.
Nikako da shvatimo da nema druge opcije, da nema drugog tijela i duše i da nema se tko drugi brinuti o nama ako nećemo mi sami.

PROGRAM uključuje

  • 08:30-10:00 smo jutrima ONLINE (od ponedjeljka do petka)
  • 11:00-13:00 subota restorativni YINKO na ljuljama
  • nedjelju spavate koliko god želite 🙂
  • dobiti ćete PDF s uputama, receptima i slično te vas molimo da nam se javite što prije kako bismo vam na vrijeme poslali popis namirnica koji vam je potreban za ovo putovanje
  • jedna abdominalna masaža prije početka ili taman na početku, detox unutarnjih organa koju preporučamo što češće, pogotovo u ovom periodu, da se tijelo bolje i uspješnije očisti te jedna tokom ili pri završetku, ovisno kako se budete osjećali (2 masaže ukupno, s tim da si vi možete uvijek uzeti još masaža)
  • masterclass SWING ME A LULLABY

CIJENA: 1200kn , uplata od 350kn vam osigurava mjesto i nepovratna je

*DROP in 100kn

 

 

All Shook Up *AGNI reset *