Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 14 srpanj 2019


Ana nam stiže u goste!!!
Dva dana vježbamo kroz pokret i kroz iskustvo učimo.
Namjenjeno za trenere, instruktore, strastvene zračne vježbače, nadogradnju BodyMove Aeriel TT i sve koji se vole kretati viseći s nečega na stropu 🙂
Prvi dan radionice naglasak će biti na snayi centra i nogu te središnji povezni dio tijela koji nam omogućuje kretanje i izvođenje figura u zraku, ukratko sistematski pristup elementima kroz kreativan i zanimljiv pristup treniranju.
Drugi dan se bavimo rukama, šakama i ramenima uz figure koje od nas zahtjevaju to isto. Vježbe fleksibilnosti i tehničkog izvođenja figura bit će prisutne kroz oba dana jer kad je tijelo pripremljeno i fleksibilno na potrebnim mjestima sve je lakše: biti u zraku, u slobodnom prostoru na tkanini gdje se razvija svijest o nama samima i gura nas ne samo kako izvesti figure već nas vodi u vode estetske važnosti lijepih, izduženih stopala, pruženih koljena ali i kako sigurno i efikasno vježbati bez da se mislimo da su ruke jedino sto nam omogućuje ovakvu zabavu. Dva dana vježbamo po 2.5h , družimo se i zabavljamo.
Vježbat ćemo većinom na ljuljačkama te malo na svili da razvijemo svijest i kontrolu u višim sferama. Pod nam je prijatelj za pripremne vježbi snage i fleksibilnosti. Prijatelji i rad u paru su tu za motivaciju i podršku kroz cijelu radionicu.
Cijena ove dvodnevne yabave je 350kn ya oba dana te 200kn ya jedan dan
Rezervacije i uplate su obavezne za rezervaciju mjesta, a za podatke nam pišite na mail 🙂
*uplate su nepovratne, ukoliko ipak ne stižete, možete svoju uplatu i mjesto prepustiti nekom drugom

Aerial Intensive