Detalji događaja


 

Acro Yoga  superzabavna vještina koja kombinira yogu, akrobatiku i tajlandsku masažu.

To je aktivnost koja se vježba u dvoje, a kombinira  povjerenje, snaga, gipkost, elegancija i zabava. Zamislite da je to aktivnost koja jača i vaše tijelo i vaš duh, ali i potiče osjećaj bliskosti s trening partnerom te razvija koordinaciju, koncentraciju i ravnotežu.

Upravo zbog svoje atraktivnosti osvaja široki spektar publike. Usto, acro yoga je pristupačna i ne zahtijeva nikakvo predznanje – samo dobru volju i želju da svoje tijelo podijelite s drugima i ostvarite iskrenu komunikaciju.

Možete ostati i sa svojim mališem u paru 🙂

Sat vodi Anja Novković.

O Anji…

Anja od malena znatiželjno trenira uvijek nešto, i istražuje pokret. Ima šarolik spektar plesova i sportova u tijelu
(od sinkro plivanja, preko streljaštva, streličarstva, skokova u vodu, suvremenog plesa, afro plesa, rockabilly do
aktualnog slobodnog penjanja, veslanja i speleologije), pa i ozljeda i sanacija istih.
2009. godine Nikolina Komljenović joj predstavlja akrobacije na svili i život se preokreće naglavačke, nastaje udruga S.vila.
2011.god. započinje svoj jogički put kod Ive Mertić, koji rezultira pakiranjem ruksaka 2012. godine i ostavljanje filmsko-televizijske karijere i odlazak na daleko i na neodređeno, otkriti i zaljubiti se u svijet, život i sebe.
2014.god. završava RYT 200 Vinyasa Flow kod Anne Laurite, Davannayoga studio u Meksiku. Praksu nadograđuje istraživanjima  raznolikih joga stilova s kojima se susreće kroz putovanja no ostaje vjerno ukorijenjena u Ashtangi i Vinyasi.
Sa acro jogom počinje koketirati još 2010/11.god na satovima Danijela Dubičanca, no strast prema akrobacijama na svili prevladava sve do 2016.god. kada odlazi u Calgary gdje joj život konačno okupira živahna lokalna akro joga zajednica. Paralelno počinje  komercijalno masirati i otkriva Chinese Cupping Healing (masažu vakuum čašama).
2017. godine završava akro joga TT kod Slave Goloubova i Devon French (VanCityAcro) u Vancouveru. Tokom treninga otkriva  Qui gong i Tai Chi koji ubrzo počinje učiti, te na osobnom primjeru otkriva fantastičnu učinkovitost Cupping tehnike. Tada upisuje edukaciju za Therapeutic Cupping kod Carrie Suwal, RMT, Canmore.
Prirodno, zaključuje da novo otkriveni putevi akro joge i masaže zapravo vode prema Thai masazi pa iste godine odlazi u Tajland učiti Thai masazu i Chi Nei Tsang, masažu abdomena.
Njezin trenersko učiteljski pristup je zaigran i motivirajući, baziran na “meko i snažno” principu, sa naglaskom na
sigurnost prije svega, prevenciju ozljeda i osvještavanju vlastitih mogućnosti te trenutnog stanja tijela i duha, iskrenosti prema sebi i pametnom progresu.

ACRO YOGA