Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

A WHOLE NEW WORLD je, kao što sam naziv kaže, jedan potpuno novi svijet yoge, vježbanja i kretanja.
To je dublje posvećivanje vlastitoj Yoga praksi i saznanju o vlastitom tijelu, anatomiji, meditaciji, disanju i inom te će vam otvoriti potpuno nove vidike vaše vlastite yoga prakse.
Ovo je ujedno i mala predškola za buduće učitelje yoge ili one koji se tokom ovog perioda odluče za taj poziv.
Ukoliko ste navikli vježbati uvijek uz vođeni sat ni ne znate kako je prekrasno vježbati sam, u svom ritmu, u vrijeme kad vam najbolje odgovara, da možete produžiti pranayamu, savasanu, šta god vam srce ili tijelo žele.
A i da vam budemo iskreni- što god vas netko naučio neupotrebljivo je znanje ako ga ne znate primijeniti na sebi.
Ako ne isprobate neke stvari sami- kako ćete znati što vam odgovara a što ne?!
Ako samo vježbate što vam netko drugi kaže- kako ćete znati slušati svoje tijelo?!
To je ipak odnos i povjerenje koje se postepeno gradi!
MI VJERUJEMO U POSEBNOST SVAKOG OD NAS!
Mi vam samo dajemo prostor i alate koji vam pomažu da lakše nađete svoj izričaj.
Naše tijelo je dizajnirano da se kreće u raznim smjerovima, na različite načine, s kontrolom pokreta, eksplozivnosti, izdržljivosti, snazi, guranjem, povlačenjem, izbačajem…
Iz tog razloga je šteta tijelo ograničiti na jednu disciplinu ili jednu kretnju.
Želimo vam pokazati što sve vaše tijelo može, koliko može biti snažno, fleksibilno i nadasve sigurno i zdravo, kako bi vam služilo dugi niz godina.
Ovaj je put zamišljen kao 4 vikenda posvećenog vježbanja i kultiviranja samostalne vježbe, tzv. self-practice, a mi vam dajemo upute kako.
Tokom tih vikenda imamo jutarnje posebne vinyasa sekvence, pranayamu i meditaciju.
Onda malo anatomije i yoga filozofije ili mitologije (znate ona sva imena poza- e pa kako su nastala, po kojim božanstvima i zašto), osnove sanskrta, (da možete znati koje su poze i što znači njihovo ime) i za kraj još malo vježbi mobilnosti i snage jer ipak gradimo tijelo koje želimo da nam traje i služi što dulje i što bolje, a to je najbolje napraviti kombinacijama tehnika, vidjet ćete.
Nakon 4 vikenda imamo malo yoga povlačenje u kojem ćemo se svi maknuti iz svojih uobičajenih sredina kako bismo uronili u dubine i otvorili širine koje nas tek čekaju.
Ukoliko se nakon ovog vremena osjetite spremni ići dalje, ka putu yoga učitelja, svi ćemo imati iste preduvjete za daljnji rad i sličnog ritma te će nastavak biti puno lakši i fluidniji za pratiti.
Ukoliko se ne odlučite krenuti dalje s nama imat ćete dovoljno znanja i mudrosti da dalje plivate ili letite sami, ovisi koji vam je medij draži!
P.S. ovo je 100 sati obuke koje će vam vrijediti i pri Yoga Alliance-u kao nastavak edukacije
CIJENA ove poslastice je 6500kn te uključuje:
– 4 vikend edukacije uživo (možete se spajati i ONLINE u slučaju nužde),
– UNL paket vježbanja u Velvet Pepper Studiju tokom školovanja
– Yoga Retreat na kraju edukacije te smještaj i hranu na istom
*plativo je u mjesečnim ratama, dvomjesečnim, tromjesečnim… ili odjednom, za što dajemo posebni popust.
*uplata od 1000kn vam rezervira vaše mjesto i nepovratna je
YOGA team spreman da vas vodi jest:
Andrea Vidas – VINYASA, PRANAYAMA, MEDITACIJA, MITOLOGIJA (Senior Yoga učitelj , Multistyle yoge (YT200), senior učiteljica Vinyasa yoge (YT500),GAIA Yoga School, Vinyasa Krama i Moon Sequence učiteljica (RYT300) , Aerial BodyMove instruktor i stalno nadograđujem svoje znanje, masažni terapeut te vježbalački entuzijast svake vele)

Jelena Dragović – ANATOMIJA (fizioterapeut po zvanju i s već 17 godina iskustva u tom području te certificirana Prana Vinyasa flow yoge, od Shiva Ree

Katarina Dujmović– FILOZOFIJA ( profesorica filozofije i sociologije, certificirana Multistyle VinyasaYoga učiteljica, GAIA TT200)
Krećemo 22.10.2022. a više informacija uskoro…
A WHOLE NEW WORLD Yoga Study