Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Nakon što smo se pozabavili 1. čakrom, krećemo s drugom čakrom i to u restoratinom tonu.

Druga čakra je Svadishtana čakra, energetsko središte naše spolnosti, životne radosti i kreativnosti. Svadhisthana je smještena u području sakruma, iznad spolnih organa; djeluje na spolne žlijezde te utječe na raspoloženje i osjećaje. Ona kontrolira sve tekućine u našem tijelu, uključujući iscjeljujuće tekućine limfnog sustava te sinovijalnu tekućinu u zglobovima. Narančaste je boje, a narančasta boja aktivira impulse koji povećavaju kreativnost i volju za životom.
Duhovni pokazatelji poremećaja: gubitak snage, stvaralačke krize, seksualna nemoć, depresivna stanja, sklonost ovisnostima dok su tjelesni pokazatelji ovisnost o tjelesnim užicima, nagonsko djelovanje, agresivnost, djelovanje pod pritiskom, destruktivnost, osjećaji krivnje, strah od gubitka, ljubomora.

Ovaj sat će voditi Andrea Vidas će biti popraćen Koshi zvonima, Tibetanskim zdjelama te Rainstickom koji će vam pružiti nezamislivo iskustvo, a nakon što dobro rasteretimo tijelo, opustiti ćemo se uz meditaciju koju će voditi Ana Kutija
Sat je dio mjesečnih paketa ili nam se možete priključiti za 50 kuna 🙂

Beyond The Sea Restorative Yoga