Detalji događaja


Ove subote vam poklanjamo mali preview za buduće subote koje će nam Barbara voditi.
Za naše članove je upad besplatan, ili je drop in 50kn koje ćemo pokloniti Noinoj Arci. Naravno, uvijek možete pokloniti nešto za životinjice, u nedjelju im nosimo poklone 🙂

Bowspring je sustav vježbanja tijela i uma s naglaskom na prirodne zakrivljenosti kralježnice, te specifičnim poravnanjem glave, gornjeg dijela leđa, gluteusa, stopala i dlanova.

To rezultira drugačijim osnovnim položajem tijela nego u klasičnoj jogi. Ovaj stil su tek prije nekoliko godina počeli razvijati Desi Springer i John Friend, a već broji tisuće poklonika.

Na Bowspring satu jednako ćete aktivirati prednju i stražnju stranu tijela te fasciju – tanku ovojnicu koja prožima cijelo naše tijelo i u kojoj između ostalog pohranjujemo i naše emocije. Zbog svega toga Bowspring ima terapeutski učinak na zdravstvene probleme, ozljede vezane za mišiće ili kosti, a pogotovo se preporučuje onima s bolovima u donjem dijelu leđa, problemamima s kukovima, ozljedama koljena ili ramena. Bowspring vježbanje je za svakoga, bez obzira na prethodno iskustvo i godine. Bowspring praksa, između ostalog, cilja na nesvjesne posturalne obrasce koje smo stvorili kako bismo se zaštitili, otvarajući područje srca i emocija. Čistimo ne samo fizičko tijelo, već i stare psiho-emotivne obrasce koji su duboko ukorijenjeni čak i u našu staničnu memoriju. Rezultat je fantastična količina nove, vibrirajuće energije koja slobodnije struji čitavim tijelom te nas dubinski revitalizira i hrani.

Sat vodi Barbara Jukopila.

Bowspring