Nakon završene srednje škole stručne  spreme veterinarski tehničar i niza godina rada u gastronomiji u alpama Austrije odlučuje se na ozbiljniji rad na sebi te prekvalifikaciju stručne spreme, a zatim  i  posla koji je u skladu s njezinom prirodom.

Inspirirana dobrobiti na dubljim razinama postojanja,  2016. godine upisuje Učilište prirodnih terapija ” Galbanum”, pod vodstvom Lidije Delić i to aromaterapiju  i refleksoterapiju gdje se upoznaje sa holističkim pristupom rada,  promatranja čovjeka kao cjeline- duhovno i materijalno.

Odlaskom na nekoliko inspirativnih Dharma yoga sati zaljubljuje se u yoga praksu te nevjerojatnu moć samoiscjeljenja kroz konstantnu yoga praksu. Zbog želje za produbljvanjem i širenjem znanja o yogi 2017. godine pohađa RYT 200 Teacher Treaning 200 u Divya yoga centru (Dharma way centar) pod vodstvom Sandre Petre Pintarić.

Kroz daljnji rad na sebi upoznaje se sa različitim tehinkama samoiscjeljenja od kojih su Sistematske konstelacije po Bertu Helingeru i Karmička Dijagnostika po Š.N. Lazarevu tehnike koje su joj iz korijena promjenile život. Oduševljena radom na iscijeljenu čovjekova bioenergetskog polja kroz ulazak i transformaciju korijenskog uzroka bolesti i nesreća odlučuje 2018 godine upisati studiji za Karmičku dijagnostiku u ” Sakura” centru u Sloveniji pod vodstvom Jelene Jonke Stojnik i Romana Stojnika.