Jelena je učiteljica joge i Shiatsu terapeutkinja koja dolazi iz Zadra.

Dugi niz godina radila je u medijima, a izlaskom iz tog svijeta svoj put nastavlja  u smjeru traženja istine koji  je blizak njezinoj  prirodi jer je oduvijek  znala da ovo što  očima vidimo  nije jedino  i da mora postojati još nešto – očima nevidljivo.

Susret s jogom otvorio je nove dimenzije postojanja u Jeleninom životu. Osvijestiti i povezati tijelo, dah i pokret I prisjetiti se da svo znanje već postoji u nama, bili su dovoljni razlozi da  nastavi dalje s  višegodišnjim izučavanjem  joge vježbajući uz  iskusne učitelje. Njezin spiritus  movens  – nesebično dijeljenje  s drugima,  doveo ju je do diplome –  pa postaje certificiranom učiteljicom  joge – GAIA TT 500. Specijalizirala se za Ashtanga stil, a njezino vodstvo kroz koje rado dijeli svoje spoznaje i iskustvo,  sigurno je i blago.

Jelena je višegodišnje  obrazovanje   Shiatsu  masaže  stjecala  pri Učilištu Galbanum. Kroz vrijeme školovanja, Shiatsu joj je  pomogao  u duhovnom rastu, a njeno nesebično surađivanje s drugima odvelo ju je korak dalje.  Sada je diplomirana shiatsu terapeutkinja koja uživa u svom poslu dajući učinkovite  Shiatsu masaže. Spoznaja da se kroz Shiatsu  povezujemo  s božanskim i da kroz nas teče univerzalna životna energija tj. Ljubav, koja ima čudesnu moć ozdravljenja, izvor su Jelenine nepresušne životne inspiracije.

Njezin pristup shiatsu masaži je predan, intuitivan i topao, a tretmani blagotvorni.