Od najranije dobi fascinacija tijelom i pokretom rezultirala je cjeloživotnim bavljenjem različitim plesnim tehnikama, a trenutno plesom na svili i jogom. Jasmina je licencirana fizioterapeutkinja, a nakon diplome na studiju i rada u neuropedijatriji posebnu posvećenost gaji prema Thai Yoga Bodyworku zahvaljujući znanju učitelja Davora Habera, Boba Haddada i Noama Tyrolera, te Dubinskom radu na Psoasu koji joj je s ljubavlju prenijela Suzana Janković. Radi tehnike Thai Yoga masaže i akupresure u prenatalnoj fazi, pripremi za porod i postpartumu. Rad joj je inspiriran i nadopunjen osteopatskim tehnikama i tehnikama kraniosakralne terapije, te osim njih koristi Myofascial Trigger Point Release, DNS, Franklin® metodu i razne druge tehnike. Učiteljica je Aerial Yoge, voli istraživati tijelo kroz radionice Feldenkraisa, razvojnog pokreta, kontakt improvizacije te iskustvene anatomije kroz Body-Mind Centering® pristup. Trenutno studentica osteopatije, te u edukaciji iz Dinamičke neuromuskularne stabilizacije. Također uživa u terapeutskom radu na glazbenim festivalima gdje provodi ljeta.

Prvenstveno vjeruje u nježnost prema klijentu, sebi i senzibilitet svakog živog bića, te neprekidajući pokret i ritam.

Jasmina Šašić je fizioterapeutkinja kojase u svojoj privatnoj praksi posvetila manualnoj medicini i direktnom radu s pacijentima različite problematike mišićno-koštanog sustava.

S prijašnjim iskustvima u neuropedijatriji, te cjeloživotnom radu na tijelu kroz ples, jogu, ples na svili i različite somatske metode, posljednjih par godina fokus joj je na osteopatiji, miofascijalnom radu, te kraniosakralnoj terapiji.

U svom se radu koristi različitim tehnikama, a i sama je završila Aerial Yoga TT, te će držati radionice leteće anatomije, teoretska znanja anatomije i biomehanike kroz konkretne primjere na asanama.

Jasmina je zaplovila u samostalnu karijeru i otvorila krasni, mirni prostor na adresi Frana Vrbanića 6, a možete ju naći i na web adresi www.flowtherapy.eu