Znatiželja i fascinacija tijelom i pokretom proveli su me kroz šarolik spektar sportova i plesova. Ipak, završila sam umjetničke skole -školu primijenjene umjetnosti i dizajna, smjer slikarstvo i Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu, smjer Video montaže.
Vječna potreba za pokretom bila je sporedna, fizička aktivnost, rekreacija, hobi, sve do 2009. godine kada mi Nikolina Komljenović otkriva akrobacije na svili.
Fascinacija svilom ubrzo prerasta u potpunu strast i grupno osnivamo, vjerojantno prvu udrugu svile u Hrvatskoj, posvećujemo se javnim nastupima i promotivnim podučavanjima na različitim događanjima. Nadogradnja prakse i znanja se nastavlja kroz učenje kod vrhunskih učiteljica i učitelja – yoga kod Ive Mertić, acro yoga kod Danijela Dubičanca, kao i razmjene znanja sa lokalnim svilašicama. 2012.godine odlazim na poduži put, osloboditi se i otkriti sebe.

Zaključujem da je yoga moj put i 2014.upisujem RYT 200 Vinyasa Flow kod Anne Laurite, Davannayoga studio u Mexicu.

Nastavljam putovati i nadograđivati praksu različitim stilovima joge, od tradicinalnih preko komerijalno populariziranih, neobičnih fuzija sa plesom, do Aerial yoge, također
razmjenama znanja sa internacionalnim aerial umjetnicima.
Na radionicama zračnih akrobacija na Festivalu cirkusa u Mexicu otkrivam aerial hoop a povratkom u Hrvatsku otkrivam cloud swing na radionici kod Annabelle Laser.
Put me 2016.godine odovodi u Calgary, Canada, gdje pod utjecajem vrlo aktivne acro zajednice, acro yoga okupira moj zivot.

Paralelno otkrivam interes za masažom i tim aspektom istraživanja tijela.
2017.godine upisujem Acro yoga teacher training kod Slave Goloubova i Devona Frencha (VanCityAcro) u Vancouveru, upoznajem Tai Chi i Qui gong, učim masazu vakuum čašma (Chinese Cupping Therapy) kod Carrie Suwal, RMT, Canmore i zaključujem da trebam spojiti acro yogu i masažu paodlazim u Thailand učiti Thai masazu u Sunshine Massage School.
Istraživanje pokreta i mogućnosti tijela me provelo i kroz niz ozljeda, pa danas,sa svim osobnim iskustvom, znanjem i radom sa tijelom, kako svojim tako i drugima kroz podučavanja, baziram trenerski rad na motivirajućem “meko i snažno” principu sa naglaskom na sigurnost, prevenciju ozljeda dobrim zagrijavanjima, temeljitim istezanjima i osvještavanjem trenutnog stanja tijela i duha.
Svila je magično donijela veliki preokret u mom zivotu, otkrila mi moju snagu i spektar mogućnosti, iz nje sam izrasla i poletila.

Obožavam dijeliti taj nezaboravni osjećaj početaka i prvih uspjeha jer svaki uspjeh nekoga koga podučavam me vrati u moje početke, svaki najmanji rast drugih me
usrećuje jer puni i moja krila. Pridonijeti i svjedočiti osnaživanju drugih za mene je kruna puteva svile.