Na satovima Prenatala povezujemo se sa bebom, učimo se opuštanju i prepuštanju te se kroz pozitivne vizualizacije pripremamo za porod. Vježbanjem Prenatala nestaje osjećaj mučnine i umora, nestaju bolovi u leđima te se pospješuje rad probavnog sustava i rad hormonalnih žlijezda. Također se osjećamo radosno i energizirano te razmijenjujemo iskustva sa drugim mamama.

IZABELA MARIĆ

Namaste, moje ime je Izabela i certificirana sam učiteljica yoge (RYT200, RYT300, RYT800), yoga terapeut (RYT200) i certificirani holistički life coach od strane Radiant Coaches Academy u SAD-u.

Predsjednica sam Hrvatskog saveza za yogu.

Osnivačica sam Verbasana yoga studija u Zagrebu, Hrvatska.
U Verbasana studiju vodim satove Hatha Vinyasa yoge, Prenatal yogu za trudnice, Kids yogu, indivudualne satove yoga terapije i holistic life coachinga te organiziram yoga retreate u Hrvatskoj i Indiji.

Podučavam meditacijsku praksu online na Radiant Coaches Academy u SAD.u.

Studirala sam yogu, ayurvedu i yoga terapiju četiri godine kod yogacharye Jadranka Mikleca na „Institutu za yogu i ayurvedu Sunce“ (RYT800), također yogu na S-VYASA Yoga University u Bangaloreu, Indija (RYT300) te u Gaia centru u Zagrebu, Hrvatska (RYT200).

Članica sam Shanti yoga grupe koja izvodi koreografije temeljene na yoga pozicijama za promicanje mira i radosti koju vježbanje yoge donosi tijelu, umu i duhu.

Kao diplomirani indolog od 2004. gotovo svake godine putujem u Indiju kako bih naučila više o yogi na njenom izvoru i jedva čekam podijeliti sve što sam naučila.

Čvrsto vjerujem da ste vi sami dizajner svog života, autor svoje stvarnosti i kreator svog svijeta i radujem se što vam mogu pomoći na vašem putovanju da se ponovo povežete sa sobom te da vas vodim da izgradite život ukorijenjen u ljubavi, svrsi i radosti kroz yogu, meditaciju i holistički life coaching.

Jako sam zahvalna što sam imala priliku postati koautorom antologije „Radiant Self“ na Amazon-u.
Naslov mog poglavlja je ‘Just be yourself’, gdje pišem i dijelim priče o tome kako živjeti blistavijim životom, kako ostvariti svoje snove i kako pronaći i živjeti sebe.