Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Inverzije… I to je sve što imamo reći o ovoj temi!!!

Svi smo ih negdje gledali, sanjali, željeli napraviti ili ste ih možda radili kao djeca, ali kako rastemo centar naše ravnoteže se sve više udaljava od poda što nam otežava izvođenje inverzija.

No nema straha!

Darkove upute, Darkovi trikovi i nakon ovog masterclassa garantiramo da ćete napraviti bar jednu!

A zašto je uopće bitno raditi inverzije, pitate se?

Smatra se da izuzetno blagotvorno djeluju na srce, noge, kralježnicu, um i imaju jak efekt podmlađivanja. Inverzije treba raditi pred kraj yoga sata, kada smo tijelo dovoljno pripremili da ih sigurno izvodi, ali prije relaksirajućih položaja koji smiruju tijelo od onih položaja koji su nas umorili.
U tim pozama srce pumpa krv prema gore, prema nogama( s obzirom da su nam noge iznad srca i glave), a olakšano se šalje krv ka glavi, prema kojoj inače srce mora pumpati krv. Tada se cirkulacija u glavi povećava, ali se povećava i rad srca , pošto mora pumpati jače da bi veći dio našeg tijela (trbuh i noge) opskrbilo krvlju. Zato vam srce ubrzano kuca kada se spustite iz inverzija!!!

Dosta smo rekli…

Darko nas uči i to za 100 laganih kunića po glavi 🙂

S obzirom na brojne upite, masterclass je potrebno uplatiti prije, kao potvrdu svog mjesta, stoga nemojte časiti ni časa, pišite nam ili prošetajte do nas 🙂

Namaste!

Upside down, boy you turn me