Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

LET’S DANCE

Znate li da je ples univerzalno sredstvo komunikacije, dio opće kulture svakog čovjeka te vrsta opuštanja i nadasve zabave???
Ukoliko ne znate zašto ne biste saznali?!?
Ove nedjelje, u 19:30-21:00 Vlado će vam predstaviti svoju malu fuziju latino ritmova i pokrenuti vam uspavanu energiju kroz ritmove koji pokreću bilo, puls i ritam uspavane krvi 🙂
Nećemo puno pričati nego vas pozivamo da iskusite što vam Vlado sprema 🙂
Prvi sat vam poklanjamo besplatno, no potrebno je rezervirati svoje mjesto na info@velvetpepperstudio.hr jer je broj polaznika ograničen.
O Vladi…
Vlado Kopčić je student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu – studija za izobrazbu trenera, svestrani sportaš, aktivni natjecatelj sportskog plesa, nositelj visoke B kateogrije u standardnim i latinoameričkim plesovima, osvajač i sudionik raznih domaćih i inozemnih plesnih natjecanja, te plesni instruktor sa dvanaestogodišnjim godišnjim iskustvom u plesnom podučavanju djece i odraslih.
Otkrio je ples kao maturant u srednjoj školi, od kada mu ples postaje strast, svakodnevna radost i životni poziv.
Višegodišnja plesna edukacija kroz rad s mnogobrojnim vrhunskim domaćim i svjetskim trenerima osigurava mu paletu znanja i vještina da svaku osobu može opustiti, osloboditi strahova i ograničenja i uvesti ga u svijet plesa,
jezika koji govore svi ljudi naše kugle zemaljske.
Osobine njegovog podučavanja su metodika, pedagogija, osobni pristup, strpljenje, staloženost, slikovitost, kreativnost i veselje.
Let’s Dance