Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 05 svibanj 2017


Stigoshe mi do 6. čakre, poznate i pod imenom Ajna čakra, tj. Treće oko.
Nalazi se u području između obrva a njena boja je indigo plava, boja mističnosti.
Njezino djelovanje na fizičkoj razini odgovara očima, čelu, licu, a na energetskoj razini odgovorna je za intuiciju ( osjećaj koji vas vodi iznutra i ukazuje na nadolazeće događaje) te maštu, kao i za sve što se kreativni potencijal koristi, npr. vizualizacija. Povezana je sa žlijezdom hipofizom, te nadzire sve ostale čakre, kao što hipofiza nadzire sve žlijezde u tijelu. Središte je naše duše u budnom stanju, djeluje na intuiciju, viđenja i ostale paranormalne metode spoznaje, te na sposobnost prepoznavanja uzoraka, na sjećanje i spoznavanje, na sposobnost vizualizacije i na razumijevanje mentalnih pojmova.
Ova čakra je jako osjetljiva na laži i kad lažemo se zatvara, te samim time teško ostvarujemo svoje zamisli. Neuravnoteženost ove čakre dovodi do toga da se bojimo svojih intuitivnih potencijala i sposobnosti, bojimo se spoznati i istražiti svoju nutrinu, strah nas je jer smo uvjereni da nismo inteligentni ili pak zloupotrebljujemo svoju intelektualnu moć.
Na fizičkom planu blokada šeste čakre uzrokuje poteškoće s licem, očima, očnu mrenu, slom živaca, potištenost, poteškoće sa sinusima, migrene i glavobolje, a posebice se to odnosi na bolove u području čela i potiljka, te uzrokuje probleme s učenjem.
Njen pravilan rad donosi emocionalnu inteligenciju, osjećaj prikladnosti, sposobnost učenja iz iskustva, samovrednovanje te otvorenost ka idejama drugih.

Meditacija će biti popraćena Koshi zvonima, Tibetanskim zdjelama te Rainstickom koji će vam pružiti nezamislivo iskustvo, uz aromaterapiju.
Meditaciju će voditi Ana Kutija, yoga učiteljica sa dugogodišnjom meditacijskom praksom 🙂
Cijena:50kn

I Got My Mind Set On You