Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Njega kože zimi, radionica prirodne kozmetike

Zimi je naša koža izložena nepovoljnim vremenskim uvjetima te hladnoća, snijeg, vjetar, suhi zrak i grijanje isušuju našu kožu i dovode do njene dehidracije, oštećenja, bora i crvenila.

Svi znamo da postoje mnoge kreme koje se mogu kupiti u ljekarnama, no nikad ne znate što sve stavljaju unutra i čime opet trujemo svoj organizam preko kože. Zašto ne bi sami naučili napraviti svoju kremicu, jednostavnu prirodnu kozmetiku kojom ćete zaštiti svoju kožu od hladnoće, zime i svega što nas okružuje u ovim hladnim danima. Upoznajti ćemo vas s biljnim uljima i maslacima za njegu kože.
Na radionici ćemo zajedno naučiti napraviti zimsku hranjivu kremu za zaštitu lica i tijela te balzam za njegu usana koje će svi sudionici ponijeti kući uz skriptu sa detaljnim objašnjenjem i recepturama.

Cijena radionice: 200kn

Ivona Kovačević Nemec je certificirana aromaterapeutknja i yoga učiteljica koja svoj rad bazira na višegodišnjim edukacijama i ljubavi prema biljnim i eteričnim uljima, yoga načelima, ekologiji, meditaciji te raznim drugim tehnikama. Njezina Spoil With Oil prirodna kozmetika individualno i ručno napravljena te ne sadrži parabene, parafin, umjetne konzervanse, emulgatore, boje i mirise.

Više o njenoj kozmetici potražite na https://www.facebook.com/Spoil-With-Oil-prirodna-kozmetika-938892619495721/

Cream