Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Drage žene, ponovno poslastica samo za nas 🙂

Radionica blagoslova žena u nekim je životnim trenucima potrebna svakoj od nas. Svi izazovi, pitanja, prepreke, promjene koje život donosi, lakše ćemo prebroditi uz podršku bliskih ljudi. U linijama naših pretkinja, postoje one koje su već proživjele iskustva slična našima, koje su slične nama samima i koje nas žele podržati, savjetovati i potaknuti na dobre promjene.
Nakon radionice blagoslova žena osjećat ćete se osvježeno, puno energije i duboko dirnuto. Informacije koje do nas dopru kroz vlastiti krug pretkinja daju našim životima nova usmjerenja.

Nekada su u svim tradicijama postojali rituali kojima su se žene i muškarci uvodili u društvo i život, preuzimali sve uloge i funkcije koje im je pripadnost muškom ili ženskom spolu donosila.
I danas, u skladu s razvojem modernog svijeta, žene imaju mnoge uloge, ali rituali ovog tipa nažalost više ne postoje, u brzini života ostali su zanemareni.

Blagoslovom žena svaka žena ulazi u krug svojih pretkinja koje joj jedna po jedna daju svoj blagoslov i prenose joj poruke ženske linije te daju odgovore na pitanja vezana uz neke trenutne preokupacije ili probleme u životu.

Blagoslov žena izrazito je moćan ritual, pomaže nam bolje se povezati sa svijetom predaka i omogućava nam da se, kao žene, bolje povežemo sa svim svojim unutarnjim svjetovima te živimo svoj maksimalni potencijal. Krugovi pretkinja puni su podržavajuće energije i pružaju zanimljive informacije.

Cijena: 150kn

*Za radionicu je potrebna prijava pa vas molimo da najavite svoj dolazak putem email adrese ili našeg inboxa 🙂

Blagoslov Žena