Tokom ove dinamične i razigrane vinyase vaši kukovi će biti sretni, ali prvo ćemo ih tokom prakse pametno zagrijati. Pridružite mi se na satu gdje ćemo osim ciljanih vježbe za kukove, raditi i na vježbama snage, dati više ljubavi mišićima zdjelice, gluteusima, hamstringsima i mišićima leđa. Sekvenca je osmišljena kako bi dala više protočnosti našim pokretima, protegla i izgradila snagu u pregibačima kuka i oslobodila one dijelove koji imaju eventualno nakupljenog stresa, a i općenito oslobodila napetosti u tijelu.

Helena o sebi…

Helena, stalno u pokretu, preko ritmike, gimnastike, tenisa, atletike, sinkroniziranog plivanja, baletnih i flamenko satova upoznaje ashtanga sustav krajem 2013. godine kod prve učiteljice Mirele Čavajde u Yoga Plejsu. U međuvremenu završila Filozofski fakultet u Zagrebu te radi u Knjižnicama grada Zagreba. Godine 2018. završava edukaciju od 200 sati u Spanda Yoga International Teacher Training (Integral Vinyasa Yoga School TT 200) pod vodstvom Nine Vukas.
Uvijek zahvalna svim učiteljima s kojima se susrela na satima ili radionicama joge, a trenutno znanje produbljuje osobnom praksom, proučavanjem literature i polazeći na razne radionice. Inspiraciju pronalazi svuda oko sebe, ali ako fokus stavljamo na joga praksu tada u različitim učiteljicama i učiteljima, a trenutno najviše kod Gee Krajcar, Hrvojke Kralj, Martine Hautman Matijaš, Meghan Currie i Travis Elliota.Krajem 2017. pa sve do danas vodi sate joge 1x tjedno ponedjeljkom u Plesnoj školi SOSS na Trešnjevci, a početkom 2020. kreće s redovitim vođenjem sati u Yoga Plejsu.
Volim glazbu, volim koncerte, volim čitati, no ne baš i pisati, a najviše od svega obožavam putovati, gdje mi nije toliko važno odredište gdje idem već sve one male sitnice koje se dešavaju tokom puta.