Ivana je od certificirana učiteljica yoge od 2009. (GaiaTT200).

S yogom se prvi put susrela prije mnogo godina u vlastitom domu,  a nakon samostalnog prakticiranja i nekoliko stilova koje je probala, odlučila se za dinamične.

Prilagođavajući yogu sebi kroz sve životne periode, sve više uviđa neprocjenjivu vrijednost i važnost ove drevne tehnike, koja može obogatiti i podržati svaki aspekt  života. Osnovni Teacher Training program završava u GaiaYoga školi u Zagrebu, kao i Teacher Training za prenatalnu yogu, a obuku za učitelje yoge za djecu pohađa u Parizu 2011. te postaje i ambasadorica Rainbow Kids Yoga metode za Hrvatsku, donoseći taj stil na ova područja. Trenutno završava i napredni GaiaYoga TT300 program.

Zahvaljujući svojoj veseloj naravi i zaraznom optimizmu, posebno je draga najmlađima: specijalizira se za vođenje yoge za trudnice te satova za djecu i teenagere, želeći ih što ranije upoznati s yogom kako bi odrastali uz njenu pomoć. Svoje znanje proširuje i nadopunjava raznim interesima i dodatnim edukacijama, dugi niz godina bavi se Reikijem i održava radionice Sistemskih konstelacija, a zanimaju je ljudi, priroda, nutricionizam, umjetnost, fotografija, slastičarstvo, putovanja i strani jezici.

Posebno je zahvalna na divnim učiteljima koji je prate na putu i obitelji koja joj daje vjetar u leđa.