Donovan je dugo godina vježbao i vodio svakodnevni program s Larryem, začetnikom Rocket Yoge u San Franciscu. Nakon brojnih asistiranja na Larryevim TT-ovima skupio je preko 15 godina iskustva u Rocketu (pored sveg ostalog što je vježbao i radio od svog djetinjstva nadalje). Nakon Larryeve zamolbe vodio je desetke samostalnih TT-ova u ovom sustavu te je preko 10 godina educirao učitelje diljem svijeta. S poštovanjem često spominje Larrya, dijeli šale o njemu i izvorno prenosi djeličak te inspirativne, magične i pozitivne energije iz “It’s Yoga” San Francisco, odakle Rocket i Donovan dolaze.
Proputovao je SAD, Italiju, Švedsku, Švicarsku, Bali, Thailand, Kambođu pa tako i Hrvatsku, šireći odanost prema ovoj praksi i educirajući učitelje diljem svijeta (od kojih su mnogi vrlo poznati u Yoga svijetu)-
Još veća ljubav od toga, ako se to uopće može tako reći, je terapijski rad. Izvrstan je terapeut koji koristi masaže i holistički bodywork, a BodyRepair masaže su njegova specijalnost po čemu ga već mnogi prepoznaju. Radio je u klinikama Dr. Andrew Lesko : deep tissue masaže, neuromuskularne terapije, tajlandsku masažu, yoga terapijski bodywork, refleksologiju i fizikalnu terapiju i sve to na čak 10-50 pacijenata dnevno.  I uvijek voli istaknuti da je lako raditi puno kad voliš to što radiš.

Donovan i Ana upoznali su se na Thailandu prije 8 god kada je započelo Anino putovanje kroz Rocket, a vrlo brzo i začetak ove njihove životne avanture zvan zajednički život, u dobru i zlu.
Nakon dolaska u Hrvatsku, uz kratke poslovne posjete u Europu, Donovan je jednostavno ostao u Hrvatskoj. Obiteljske vrijednosti, ljepota i sigurnost okoline je ono što u Hrvatskoj najviše cijeni.

Ana je njegov glavni učenik/učitelj Rocket yoga Metode i njihova povezanost je ono što je zaslužno za cijeli početak i širenje Rocketa u Hrvatskoj.

Ana je, nakon svoje prošlosti kao balerina, kao Pilates i Yoga instruktor u svom studiju odvodila tisuće grupnih i privatnih sati, radila je kao nastavnik baleta i ljubitelj je plesa na svili. U svom polju radila je na Thailandu, asistirala i samostalno vodila radionice i TT-e, u i izvan Hrvatske i to Yoge, Pilatesa, plesa, rehabilitacijskog pokreta, Strechinga, Aeriel Fitnessa… Radila je s djecom, starijima, tinejdžerima, u školskom i rekreativnom okruženju…
U Rocket Yoga Method je pronašla svoju ljubav, svoju svakodnevnu osobnu praksu i osobni mir. “Nakon 8 godina, osjećam se kao doma kad ga vježbam, predajem i prenosim….živim ga.  ”

Donovan i Ana vjerno vježbaju ovu metodu i predaju je s velikom ljubavlju i posvećenošću.

Izreka i jedna od glavnih filozofskih smjernica ove metode je – “Practice what you teach and teach what you practice” te “Respect your teachers” i to je nit vodilja koja ih vodi kroz život, na matu (ili na travi, koja im je najdraža yoga prostirka) i izvan njega.

Ako susretnete par koji u prirodi u toplije vrijeme, na travi vjezba nekakvu leteću disciplinu dok dvoje klinaca trčkaraju okolo…to bi lako mogli biti Ana, Donovan, Mia i Daniel…