Donovan je nakon dugogodišnjeg vježbanja i vođenja svakodnevnog programa s Larryem, asistiranja na mnogobrojnim Larryevim TT-ovima skupio preko 15godina iskustva u Rocketu(i svačega drugoga od svog djetinjstva nadalje). Nakon Larryeve zamolbe vodio je desetke samostalnih TT-ova u tom sustavu, . Preko 10 godina educirao je učitelje diljem svijeta. S poštovanjem Larrya često spominje, dijeli šale o njemu i izvorno prenosi djeličak te inspirativne, magične i pozitivne energije iz “It’s Yoga” iz San Francisca, odakle Rocket i Donovan dolaze.
Proputovao je SAD, Italiju, Švedsku, Švicarsku, Bali, Thailand, Kambođu pa tako i Hrvatsku, šireći odanost prema ovoj praksi i educirajući učitelje diljem svijeta, od kojih su mnogi vrlo poznati u Yoga svijetu.
Još veća ljubav od toga, ako se to uopće može tako reći, je terapijski. Izvrstan je terapeut masažama i holističkog bodyworka, a BodyRepair masaže su njegova specijalnost po čemu ga već mnogi prepoznaju. Radio je u klinikama zajedno s Dr. Andrew Lesko, deep tissue masaže, neuromuskularne terapije, tajlandsku masažu, yoga terapijski bodywork, refleksologiju i fizikalnu terapiju i sve to na čak 10-50 pacijenata dnevno.  I uvijek voli istaknuti da je lako radiiti puno kad voliš to što radiš.

Donovan i Ana su se upoznali na Thailandu prije 8 god kada je započelo Anino putovanje uz Rocket, a vrlo brzo i začetak ove njihove životne avanture zvan zajednički život, u dobru i zlu.
Nakon dolaska u Hrvatsku, uz kratke poslovne posjete u Europi Donovan je jednostavno ostao u Hrvatskoj. Obiteljske vrijednosti, ljepota i sigurnost okoline je ono što u Hrvatskoj najviše cijeni.

Ana je njegov glavni učenik/učitelj Rocket yoga Metode i njihova povezanost je ono što je zaslužno za cijeli početak i širenje Rocketa u Hrvatskoj.

Ana je, nakon svoje prošlosti kao balerina, kao Pilates i Yoga instruktor u svom studiu odvodila tisuće grupnih i privatnih sati, radila je kao nastavnik baleta i ljubitelj je plesa na svili. U svom polju radila je na Thailandu, asistirala i samostalno vodila radionice i TT-e, u i izvan Hrvatske i to Yoge, Pilatesa, plesa, rehabilitacijskog pokreta, Strechinga, Aeriel Fitnessa… Radila je sa djecom, starijima, tinejdžerima, u školskom i rekreativnom okruženju…
U Rocket Yoga Method je pronašla svoju ljubav, svoju svakodnevnu osobnu praksu i osobni mir. “Nakon 8 godina, osjećam se kao doma kad ga vježbam, predajem i prenosim….živim ga.  ”

Donovan i Ana vjerno vježbaju ovu metodu i predaju je s velikom ljubavlju i posvećenošću.

Izreka i jedna od glavnih filozofskih smjernica ove metode je – “Practice what you teach and teach what you practice” te “Respect your teachers” i to je nit vodilja koja ih vodi kroz život, na matu (ili na travi, koja im je najdraža yoga prostirka)) i izvan njega.

Ako susretnete par koji u prirodi u toplije vrijeme, na travi vjezba nekakvu leteću disciplinu dok dvoje klinaca trčkaraju okolo…to bi lako mogli biti Ana, Donovan, Mia i Daniel…