Darija Velan, po struci upravna pravnica s dnevnim zanimanjem tete u referadi, prije nešto više od 8 godina krenula je u potragu za svojim pravim ja kroz individualni coaching i Self Mastering seminare kod Katarina Pavliše u QuantUm zoni. Od tada većinu slobodnog vremena provodi u proučavanju raznih ideja, filozofija, tehnika. 2013. godine počinje se baviti yogom i Transcendentalnom meditacijom , te upisuje trogodišnju Školu za širenje svijesti u Pink Elephant Yoga House.

Usporedno se počinje baviti „scuba“ ronjenjem te nalazi mir i neprocjenjivu tišinu u dubinama. Tu ljubav odlučuje dijeliti s drugima te 2016. godine postaje instruktorica ronjenja. Otkriva svoj put intenzivnim radom s Natalijom Pavlaković, regresoterapijom te raznim tečajevima i radionicama. 2017. završava edukaciju za praktičara Kvantne Harmonizacije kod Vesne Danilovac.

Od djetinjstva proučava i skuplja kristale te 2018. završava i tečaj za praktičara kristaloterapeuta. Uviđa benefite energetskih i duhovnih tehnika te se u 2018. godini posvećuje proučavanju ThetaHealing® tehnike i završava Osnovni i Napredni tečaj. Cijelo to vrijeme radi tretmane Kvantne Harmonizacje i ThetaHealing® kako sebi, tako i drugima te vodi ThetaHealing® meditacije. Sakupljenim iskustvom želi pomoći svima koji se traže, koji tek otkrivaju svoj put ili koji su zapeli na tom putu. Svima koji to žele…