Superhuman Flow je sat igranja sa vlastitim ograničenjima fizičkog tijela u sigurnom okruženju.

Dotičemo ravnotežu, jakost, fleksibilnost i mobilnost, koordinaciju, ali i sposobnost koncentracije, bivanja u trenutku, prisutnosti u vlastitom procesu. Mix joge i puno toga ostalog. ? Sat ćemo završiti kraćom pranayamom. Probudi superjunakinju/junaka u sebi i za sebe.

Ciklična meditacija je oblik meditacije sa naizmjeničnom stimulacijom i relaksacijom inspirirana citatom iz Upanishada: „Stimulate and awaken the sleeping mind, calm down the distractions, recognize the innate stagnation and stay in steadiness withoud disturbing it.“ Odličan i brzi način za reset nakon napornog dana, tehnika koja je učinkovitija od 6 sati sna. Osmišljena je u Indiji i potkrijepljena je mnoštvom znanstvenih radova, zasigurno vas neće ostaviti u istom stanju u kojem ste došli.

O TENI MATOLIĆ

Tena je svoj put yoge započela 2016., od tada nije prestala skupljati iskustvo, učiti, kopati, doživljavati, uživati u svemu što joga jest i što nudi. Kineziolog je po struci, no kroz yogu je našla ono dublje od samog fizičkog tijela. Inspiraciju vuče iz: znanja kineziologije, raznih sportova koje je trenirala, rada kao osobni trener, kao i iz istočnih, ali i zapadnjačkih učenja joge. Neke od završenih edukacija: – 300-satni tečaj za joga instruktore u Bangaloreu, Indiji na sveučilištu „Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana (S-VYASA)“, – intenzivna radionica u sklopu projekta „Yoga Instructor for Diabetes Movement (YIDM)“ – TT za instruktura dječje joge („Rainbow yoga4kids“) kod Cayetane Rodenas – tečaj „Born2flow“ fitness programa Tomislava Dolušića, – edukacije Funkcionalne yoge, – Ground force method kod Aleksandra Mikete, – program „Sudarshan Kriye“ preko Art of Living organizacije, – „Releasing trauma in yoga: Psoas, chest and hips“