Rocket yoga je nastala u 1980.im godinama u San Franciscu, kao stil nastao iz Ashtanga yoge.
Kreator ove sekvence, Larry Shultz, je iskoristio poze prve i druge serije Ashtange te ključne poze treće i četvrte serije. Rocket Yoga Method je dinamična i brza sekvenca, sadrži pozdrave Suncu A i B, stajaće i sjedeće asane te završnu seriju, no krasi je umjetnost modificaranja. Učenici se potiču na vlastite interpretacije tradicionalnih poza te mogu izostaviti ili modificirati asane koje se vežu i koje u tradicionalnom Ashtanga sistemu zaustavljaju napredak pojedinca.
Rocket Yoga Method je jako zabavna, leteća i nadasve izazovna disciplina koja kombinira yogu, pilates, prehab/rehab vježbe a sve kako bi nam olakšala svakodnevne prepreke te osnažila da možemo uživati u izazovnim satovima. Donovan Hicks je nakon mnogo godina vježbanja s Larryem, asistiranja na TT-ovima te vođenja samostalnih TT-ova malo izmijenio sekvencu te nadodao Prehab/Rehab vježbice za mobilnost i stabilnost zglobova.
Rocket Yoga Method se vježba 6 dana u tjednu, od ponedjeljka do petka u 07-08:30 te u subotu 09:00-10:30 s Anom Falconi Hicks.

Preporučamo UNL varijantu za 400kn (360kn za studente, nezaposlene i umirovljenike), a Drop-inati možete za 60kn.

*Sve mjesečne kartice vrijede za ovaj sat!!!

Za sve upite stojimo na raspolaganju putem MAILA…