Davor je, ako slučajno niste znali- prvi THAI masaža učitelj u Hrvata.
On se odlučio na ovo posebno izdanje dobročinstva, gdje vas poziva na 3-satnu radionicu tajlandske masaže, za samo 30 evra 🙂

Radionica je za max 6 ljudi pa ko prvi- njegovo 🙂

Radionica se održava u Petrinjskoj 83, Haber Bodywork a uplate vam rezerviraju mjesto i nepovratne su.

Za sve info i prijave stojimo na raspolaganju putem maila info@velvetpepperstudio.hr

O Davoru…

Prvo : Davor voli sve šta vole mladi 🙂

Davor je zakoračio stazama bodyworka 1994.g. kada je u Roveretu (Italija) upisao školu „Te Hara“ i započeo učiti Zen Shiatsu. Stjecajem okolnosti 1999.g. susreće se po prvi put s Thai Yoga masažom, a 2000.g. upoznaje i Haralda Brusta, Asokanandu, međunarodno poznatog i priznatog učitelja Thai masaže, te mu postaje učenikom. Nastavlja učiti i od drugih kako bi stekao što dublji uvid u tajne Istočnih bodywork vještina. Na tom putu je imao sreće sresti izuzetne učitelje, kako Thai masaže  (Asokananda, Pichest Bonthume, Noam Tyroler, Arno L’Hermitte, Krisnatakis, David Lutt, Kaline Alayna Kelly, Jack Chaya…); tako i Shiatsu-a  (Yvonne Muraglia, Saul Goodman, Tzvika Calisar; Wilfried Rappenecker…). U zadnje vrijeme je očaran kraniosakralnom biodinamičkom terapijom koju uči od prijatelja i kolege Howarda Evansa.
Davor je priznat kao učitelj Thai masaže unutar Sunshine Networka i Thai Healing Alliance International, svojevrsne krovne udruge za sve praktičare Thai masaže diljem svijeta, čiji je glavni cilj da se vještina Thai masaže na Zapad prenese u što cjelovitijem obliku.
Napisao je brojne članke i knjigu o Thai masaži, održao je mnoštvo početnih i naprednih radionica u raznim gradovima Hrvatske, te organizirao zajedno sa Dankom Lara Radićem, kolegom iz Beograda, nekoliko međunarodnih susreta praktičara Thai masaže na otoku Ižu.
Davor je po putu shvatio da se u istoj mjeri u kojoj se on bavio Thai masažom, ona bavila njime. Trenutno ga u Thai masaži najviše inspirira pitanje etike i estetike. Postoji, naime, jedno od pravila za masere koje kaže: „ Neka o tebi ne govori tvoj jezik, već tvoje ruke”. Toliko.