„Movement Fusion“ sat je osmišljen kao fuzija vježbi relaksacije inspirirane jogom, jačanja, prirodnih oblika kretanja, mobilnosti i stabilnosti, usmjeren je na postizanje psiho-fizičkog blagostanja. Na fizičkom planu oblikuje se tijelo, pravilno držanje, povećava se mobilnost i fleksibilnost, razvija se ravnoteža, jakost, koordinacija, a mentalno se postiže relaksacija, otpuštanje napetosti i stresa, mirnoća uma, razvija se koncentracija, pažnja, samopouzdanje i prilagodljivost.

Tena…

Tena je naša jako draga suradnica!!!

Svoj put yoge započela je prije tri godine nakon ozljede koljena, a od tada nije prestala skupljati iskustvo, učiti, kopati, doživljavati, uživati u svemu što yoga jest i što nudi. Kineziolog je po struci, pa je kroz yogu našla način kako spojiti ugodno sa korisnim, ponukana traženjem nečega „višeg“ od pukog fizičkog tijela. Yoga joj je pomogla s ozljedom prvenstveno, a osim toga joj je dala odgovore na mnoga pitanja i dvojbe, probleme, na prostirci i van iste.

Druželjubivi je filantrop i zaljubljenik u životinje i prirodu, astronaut duše, istraživač života. Završila je brojne edukacije i teacher traininge među kojima je:

*300-satni tečaj za joga instruktore u trajanju od mjesec dana u Bangaloreu, Indiji na sveučilištu „Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana (S-VYASA)“,
*certificirana intenzivna jednodnevna radionica u sklopu projekta „Yoga Instructor for Diabetes Movement (YIDM)“,
*TT za instruktura dječje joge („Rainbow yoga4kids“) kod Cayetane Rodenas,
*certificirani tečaj „Born2flow“ fitness programa Tomislava Dolušića,
*edukacije Funkcionalne yoge,
*Ground force method kod Aleksandra Mikete,
*program „Sudarshan Kriye“ preko Art of Living organizacije,
*„Releasing trauma in yoga: Psoas, chest and hips“

Pristup, pomaganje i davanje ljubavi čovjeku je ono što ju ispunjava, te se upoznati vas i učiti od vas, kao i dati vam svoju ljubav i znanje!