Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

RELAX KIDS

Na Relax kids radionicama djeca se na kreativan i zabavan način uče smiriti, fokusirati i opustiti.

Svaka radionica ima svoju temu i prilagođena je dobi djeteta. Radionice uključuju ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, pozitivne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju, a ovaj put radimo na zahvalnosti.

Razvijanje i njegovanje osjećaja zahvalnosti u najranijoj dobi stvara trajnu vrijednost za čitav život. Relax Kids je poticajan program u kojem edukator vodi djecu kroz razne igre i priče koje potiču na djela ljubaznosti kako bi osvijestili važnost brižnosti i zahvalnosti u svojoj okolini.

U današnjem materijalističkom svijetu važno je poticati dijete na vrijednosti od kojih rastu mala srca (njegovanje obiteljskih odnosa, zahvalnost, povezanost, mir, pozitivne emocije) kako bi osvijestili i bili zahvalni za obilja koja uživamo. Svaki roditelj želi odgojiti pristojno dijete koje će znati reći hvala, ali življenje pravog osjećaja zahvalnosti uz popratni osjećaj sreće osjetit ćemo samo ako zahvalnost prožima naše srce.

Na našoj Relax Kids radionici kroz igru i zabavu učit ćemo zašto je važno reći hvala. Kako se daje i kako se prima, te kakvi osjećaji to prate. Podsjećat ćemo se da darivanje ne uključuje samo poklone, već je najveći dar ljubav, pažnja, vrijeme i lijepa riječ koju ti netko pokloni. Igre na satu uključivat će puno interakcije među djecom uz konstantan poticaj na ljubaznost kako bi zahvalnost postala dio dnevne rutine.

OBAVEZNA JE PRIJAVA za ovu radionicu, zbog ograničenog broja mjesta, te uplata kao rezervacija mjesta,  na info@velvetpepperstudio.hr

Cijena radionice: 100kn

Voditeljica radionice: Ana Letina

Ana Letina je certificirani Relax Kids trener.

Provodeći Relax Kids radionice pomoći ću djeci da ovladaju tehnikama kojima će lakše savladavati stres, uznemirenost i brigu, istovremeno povećavajući samopoštovanje i samopouzdanje. Moja uloga kao Relax Kids Coacha je slati djetetu ohrabrujuće, podržavajuće i pozitivne poruke, te pokazati vjeru u djetetove sposobnosti.

Duboko vjerujem kako je svako dijete jedinstveno i neprocjenjivo vrijedno. Kao Relax Kids Coach imam čast i priliku poticati ih na pozitivno socijalno funkcioniranje, pružati djeci podršku, prihvaćanje i pohvalu, poučavati ih i prenositi im znanja i vještine koje rezultiraju razvojem pozitive slike o sebi. Čarolija igre, pokret, muzika i blaga topla riječ bude u djetetu božanstvenu naviku da na primjeren način artikulira ono što zna, osjeća i misli.
Podučavajući Relax Kids program učim djecu vještinama koje će im omogućiti sigurnost i samostalnost, a moja želja je približiti ga srcu svakog djeteta kako bi raslo s osjećajem zahvalnosti, ljubavi i prihvaćanja prema sadašnjem trenutku.
U našim Relax Kids grupama dijete osjeća privrženost, sigurnost i pripadnost što razvija njegov unutrašnji osjećaj vrijednosti. Vjerujem kako upravo Relax Kids program razvija djetetovu maštu i disciplinu u isto vrijeme. Kroz usmjeravajuću igru i interakciju s vršnjacima dijete upoznaje i razumije vlastite snage i ograničenja istovremeno razvijajući vještinu empatije, uvažavanja različitosti i tolerancije prema drugima. Savjesno i odgovorno provodim program u skladu s radnom etikom Relax Kids.

U svojom nastojanju da na sljedeće generacije prenesem želju za uspostavljanjem mira i pozitivnog životnog stava:
– pokazat ću jednako poštovanje prema svakom djetetu
– njegovati duhovni razvoj pojednica
– zaštititi srce svakog djeteta
– surađivati na plemenit način, s osjećajem prijateljstva prema svakom djetetu.

Relax Kids: Zahvalnost