Detalji događaja

Ovaj događaj završava na 13 lipanj 2017


Što ako imate ozljedu, dijagnozu ili stanje zbog kojeg vam je onemogućeno prisustvovati regularnim satovima ili vas to stanje sprječava u obavljanju uobičajenih dnevnih radnji?
Ukoliko si već vrtite nešto po glavi imamo rješenje za vas…
Osmislili smo malu fizio kliniku koja je pretpostavljena za 6 ljudi, pod vodstvom naše stručne fizioterapeutkinje Ivane Zrno.

Svatko dolazi sa svojom dijagnozom, popriča s Ivanom i dobija specijalizirane upute i vježbe za svoje stanje te u suradnji s Ivanom prati svoj napredak…
Za ovu radionicu je potrebno rezervirati svoje mjesto jer je ograničen broj ljudi u klinici na 6, a ako vas zanimaju specijalizirane vježbe za nešto određeno, a nemate već postojeću dijagnozu naći će se mjesto i za vas, samo rezervirajte svoje mjesto na vrijeme 🙂

Kineziterapija je osnovni  i najvažniji  element fizioterapije i dio je svakog rehabilitacijskog procesa. Dolazi od riječi kinezis-što znači pokret i therapeia sto znači liječenje.

Individulano prilagođen pokret , u skladu sa mogućnostima osobe, koristimo u razvijanju i/ili poboljšanju mobilnosti, izdržljivosti , snage, brzine i koordinacije pokreta kod raznih prirodenih ili stečenih deformiteta, ozljeda ili privremenih bolnih stanja.

Kineziterapiju provodimo s ciljem da razvijemo sto idealniju posturu tijela, s obzirom na individualnu biomehaniku kretanja osobe te ostvarimo sto optimalniji pokret ,bez boli.

Primjenjujemo ju u terapiji ortopedskih, neuroloških, reumatoloških i kardiorespiratornih bolesnika te ono na što najviše volimo dati naglasak, preventivno.

Dakle, svi  oni koji ne znaju kako vježbati, ili su u nedoumici rade li u svojim vec postojećim treninzima nešto krivo , te svi  zdravi profesionalni sportaši ili rekreativci , po svoj savjet mogu doći već danas jer  kineziterapija svugdje pronađe svoje mjesto.

Cijena drop in sata: 70kn

Ukoliko niste sigurni jeste li vi kandidat za ovakav sat, pitajte Ivanu i raspitajte se ili joj pošaljite dijagnozu 🙂

Pitaj Ivanu klikom OVDJE!

O Ivani…

Ivana Zrno diplomirala je 2007. Studij fizioterapije na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu.

Nakon studija i pripravničkog staža u KB Sveti Duh svoje usavršavanje nastavlja kroz razne ortopedsko –neurološke edukacije. Završila je Školu manualne medicine, Tečaj normalnog pokreta, Yumeiho tretman, Kinesiotaping metodu kroz 3 modula, McKenzie dijagnostiku i terapiju lumbalne kralješnice, te tečaj proprioneuromuskularne facilitacije.  Sretna je i zahvalna svim kolegama koji su joj pomogli na tom putu znanja te u vidu raznih radionica; postizometričke relaksacije, trigger pointa, ekscentričnog antigravitacijskog pokretanja i sl.pokazali i predali dio svoga znanja.

Radno iskustvo stječe kroz rad u ortopediji i ranoj postoperativnoj rehabilitaciji, te nastavlja  svoj rad kao predavač u Zdravstvenom Učilištu , u srednjoškolskom obrazovanju fizioterapeutskih tehničara, gdje i sama uziva prenoseći sve naučeno na neke nove, mlade generacije.

Nakon nekoliko godina vježbanja yoge ,upisuje Yoga teacher training te je trenutno u procesu obuke za yoga instruktora.  Aktivna je u raznim područjima fizioterapije, kako u edukativnom tako i u praktičnom smislu.

U želji da Vam pomogne u procesu liječenja nikad nije ,i neće prestati učiti…

MAKE MY DAY… fizio klinika