Detalji događaja

  • Date:
  • Kategorije:

Kada ste se posljednji put prepustili i poletjeli?
Na ovom yoga retreatu vodimo vas na čarobno mjesto, u blizini Karlovca – Ekodrom estate, gdje ćemo vrijeme provesti vježbajući (aerial conditioning), leteći (aerial yoga), i opuštajući se (aerial restorative).
Ambijent je okružen prirodom, a obroci i hrana su pripremljeni od lokalnih namirnica.
Večernji program je opušten, možemo se družiti u hot tubovima, ili zaogrnuti dekicom u meditaciji i razgovorima pod zvijezdanim nebom.
Poletite s nama!
🧘‍♀️ PROGRAM
Tema ovog retreata je Aerial yoga, tj. yoga na ljuljačkama koja uključuje sve – od raznovrsnih akrobacija do opuštanja i restorativne yoge.
Retreat je također i dio Aerial yoga teacher traininga gdje će novi učitelji svojim dosad prikupljenim znanjem podržati vježbanje svojim asistencijama.
Ovaj retreat je namijenjen svima koji žele svoj život okrenuti naglavačke – od potpunih početnika do naprednih vježbača.
Raspored 
Dan započinjemo yogom nakon čega slijedi doručak. Nakon doručka vrijeme je rezervirano za kavicu i druženje ili odmor.
Nakon ručka vraćamo se na prostirke, na tematske aerial radionice na kojima ćemo proučavati pokret i tehniku vježbanja na ljuljačkama.
U popodnevnim / večernjim terminima vježbamo aerial conditioning tematske satove, a nakon večere vrijeme je za opuštanje – uz logorsku vatricu ili hot tub, ili druženje i Uno Flip.
▫️▫️▫️
Stručno vodstvo • 🧘🏻‍♀️🧘🏼‍♀️
Dugogodišnje bavljenje yogom i iskustvo podučavanja odlučili smo pretočiti u jedno nezaboravno iskustvo.
🧘🏻‍♀️ Andrea Vidas ekspert je za aerial yogu te jedna od začetnica tog oblika vježbanja na našim prostorima. Uz svoju predanu praksu yoge, znanje i vještinu prenosi prvoj grupi novih učitelja na aerial yoa teacher trainingu, i kroz mnoge radionice i tematske masterclassove.
Andrea će vas voditi na ovom retreatu kroz vježbanje i radionice.
🧘🏼‍♀️ Dora Šegović je certificirana instruktorica yoge, a svoje znanje tenutno produbljuje u aerial yogi. S Andreom je u ulozi organizatorice te je tu za sva vaša pitanja.
Aerial yoga i radionice • Aerial yoga, yoga ljuljačka ili yoga swing, je jedinstveni način vježbanja pomoću viseće ljuljačke koja omogućuje istezanje, jačanje tijela i terapijske vježbe koje su na ovaj način olakšane gravitacijom
Terapeustko vježbanje na ljuljački je idealno za nježno, pasivno istezanje i razvlačenje kralježnice. Vježbanje inverzija na ljuljački je idealno za sve koji žele opustiti tenzije mišića i bol.
Gravitacija može poslužiti i za jačanje centra, povećanje snage, balasa, stabilnosti I izdržljivosti.
Aerial yoga je potpuni sistem kojim se mogu postići razni ciljevi i aspekti vježbanja, a sve to uz puno zabave koju ljuljačka pruža!
▫️▫️▫️
Pregled & Sadržaj:
🧘‍♀️ Satovi yoge i aerial yoge primjereni su svim polaznicima – od početnika do najnaprednijih. Stručno vodstvo i terapeutski pristup kroz višegodišnje iskustvo podučavanja stvorili su nam preduvjet da pružimo pristup koji omogućuje individualnu prilagodbu svakom vježbaču kroz verbalne upute, hands-on asistencije i konzultacije uoči početka sata.
Smještaj
Ekodrom Estate ~ Smješteni smo u divnim, renoviranim posavskim kućama gdje ćete osjetiti potpuni mir te napuniti dušu i tijelo na ovom tematskom yoga retreatu.
Ekodrom Estate nalazi se 70-ak km od Zagreba, okružen prirodom i prekrasnim pogledom. Hrana i obroci na retreatu su vegetarijanski, pripremljeni od lokalnih namirnica.
 Masaže ~ Za dodatno opuštanje priuštite si masažu: masaža uljima, abdominalna masaža (CNT 1 i 2), Psoas ili TOK SEN ili medicinska masaža.
Na Vama je da odaberete ili kroz konzultacije prije masaže.
Masaže nisu uključene u cijenu programa. Masažu je moguće dogovoriti prilikom rezervacije mjesta za retreat ili ukoliko ostane slobodnih termina na samom retreatu.
Predbilježite se na vrijeme!
 Paket ~ Svaki paket uključuje smještaj (2 noćenja, 3 dana), obroke te cijeli program retreata.
Cijene se razlikuju prema vrsti kreveta.
 Paket NE uključuje: prijevoz i Vaše putno osiguranje. U cijenu nije uračunat prijevoz do Ekodroma, ali ako nemate kako doći – javite nam se, organizirat ćemo se!
Cijene:
– sofa bed 2700 kn
– double bed 2900 kn
– single bed 3100 kn
– prijava u paru / double bed 5300 kn
🌐 Posjetite web adresu retreata: http://www.backtonature.me/
▫ ▫ ▫
💌 Obavezne prijave na info@velvetpepperstudio.hr
Nakon prijave poslat ćemo vam potrebne podatke za uplatu.
Rezervacija mjesta uplatom predujma u iznosu od 1000 kn. Predujam je nepovratan, osim u slučaju otkazivanja događaja od strane organizatora.
▫ ▫ ▫
Tijekom retreata pridržavat ćemo se sigurnosnih uputa i praila koja nalaže HZJZ-a i Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske
FLY ME TO THE MOON *Aerial Retreat*