Duboki rad na psoasu predstavlja jednu od najkorisnijih masaža s dubokim utjecajem na cijelo biće.

PSOAS je mišić duše, prvi mišić koji se formira u našem tijelu i jedini je mišić koji povezuje gornji i donji dio tijela.

Psoas je odgovoran za struktura kralježnice da bude čvrsta i uspravna, lociran je u području centra gravitacije tijela (polazi od kralježnice, kroz sredinu trbuha I završava na unutrašnjosti noge)pa je njegova uloga reguliranje balansa, kao i utjecaj na živce i suptilne energije.

Rad na istom pomaže i kod brojnih emotivnih problema budući da je psoas usko povezan sa emocijom staha, naročito kod anksioznosti i depresije.

Masažom abdomena i pažljivim pritiscima psoasa prema točno određenom protokolu navedene traume ponovno se izvlače na površinu i svijesno proživljavaju, a tako “probavljene” otpušataju se iz mišića te on mekša i opušta se što rezultira osjećajem centriranosti, lakoće i sveopćim opuštenim stanjem.

Psoas je često odgovoran i za neravnotežu u tijelu jer je jako osjetljiv na stress, grči nas i skuplja prednji dio tijela te često uzrokuje da nam je tijelo nagnuto u jednu stranu te dovodi do neravnoteže u zdjelici i kukovima.
Kako reagira na strah I nagle promjene I neprilike te, kako bubrezi leže na njemu, može svojim skraćivanjem I opterećenjem smetati I bubrezima.

Ova masaža se radi kroz trbuh I vrlo je duboka, toliko da u jednom trenu imate osjećaj da ste u drugoj dimenziji.

Zbog tog osjećaja pratim suradnju s tijelom I kad završi otvorenost za otpuštanje masaža završava zvučnom zdjelom na trbuhu.
Vibracija sve zapečati!

Uz prikladan čaj nakon možete me pitati što god vas zanima ili jednostavno odchillati prije odlaska.

Ovo je vaše vrijeme…

Masažu radi Andrea Vidas, Vlatka Lipovac

Masaža nije vremenski ograničena, već po potrebi se radi dok se ne opusti sve potrebno.

TRAJANJE

  • 75-90min

CIJENA

  •  60eur