Dharma III sat je za iskusnije polaznike, koji žele naprednu i izazovniju praksu asana. Uz razna istezanja i otvaranja ramena i prsa – fizičkog i duhovnog srca, te kukova, radi se i na snazi, te se duljim zadržavanjima istodobno potiče naša unutarnja vatra i postiže meditativnija praksa.
Shiva Namaskar Vinyasa priprema je prema pincha mayurasani. Posebnost je i meditativni stoj na glavi (sirshasana) kao i na ramenima (sarvangasana). Na kraju sata slijedi duboko opuštanje u shavasani, te vježba disanja i kratka meditacija, kao savršen kraj ove malo zahtjevnije fizičke prakse.

O IVANI AMERL

Ivana, prijateljima poznatija kao Bela, s jogom se susreće još u srednjoj školi i praksu asana usvaja kao dio svog života.
Sve aktivnije se njome bavi od 2011. godine, da bi konačno upisala i obuku za učitelja joge u OM jogi, TT 200 ashtanga vinyasa. No pravu inspiraciju, izazov, mir i radost nalazi na satovima Dharma yoge te odlučuje u tom smjeru produbiti svoje znanje i praksu. Stoga ove godine upisuje TT500 „Life of a yogi“ New York, kako bi učila od samog legendarnog učitelja Sri Dharma Mittre. Bela se bavi i raznim metodama iscijeljivanja: od masaža uljima i tok-sena, do theta healinga i reikija. Praktičarka je i Peter Hess zvučnih masaža, a u terapeutskim zdjelama nalazi spoj najčišćih vibracija koje usklađuju tijelo i um, istovremeno opuštajući i oslobađajući izvore vlastite energije. Diplomirana profesorica španjolskog i francuskog jezika i književnosti, Bela je po prirodi otvorena i radoznala. Životni put ju je vodio po Kanadi, Meksiku i Indoneziji, gdje je stjecala raznorazna znanja, iskustva i prijateljstva.
Skućila se na obroncima Medvednice, a najviše je veseli pomagati i dijeliti znanja i inspiraciju s drugima.